Aru Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam małe pytanie. Padł mi przełącznik świateł drogowych w Audi A4 wersja B5. Słyszałem kilka wypowiedzi, że do tego modelu pasuje również przełącznik zespolony od Audi 80 wersja B4. Więc czy będę musiał kupować dokładnie do tego modelu, czy od 80-tki się nada?
taktuś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kostki mogą pasować, ale moim zdaniem wizualnie no i kolorystycznie nie bardzo
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 hmm a nie mozesz kupić od A4 ? pełno tego na allegro i w miare dobrych cenach :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 a co dokładnie Ci padło, może da się to zreanimować więcej info pod tym linkiem http://www.audimania.eu/forum/viewtopic.php?t=7832
Aru Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kiedy były jeszcze włożone bezpieczniki świateł drogowych (wyjąłem je, aby nie oślepiać innych) podczas włączania kierunku włączały się również światła drogowe. Podczas zwykłej jazdy wystarczyło delikatnie ruszyć manetkę kierunkowskazu i świateł drogowych co powodowało krótkie ich mrugnięcie skłoniło mnie to wiec do wyjęcia bezpieczników i od tamtej pory jeżdżę wyłącznie na światłach mijania.
taktuś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tylko wymiana, wiem to na pewno, kiedyś w 80- ce też rezałem lewą część przełącznika zespolonego, efekt był taki, że na trasie podczas jazdy poszły stamtąd iskry tylko wymiana
szogun0 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pasuje ale od 80-tek z ostatnich wypustów, czyli po 1994 roku. Wcześniejsze przełączniki od 80-tki mają inny numer katalogowy. Przerabiałem to na własnej skórze. Od brata dostałem przełącznik, który on zakupił ale okazało się, że u niego nie podpasuje, natomiast był idealny do mojej A4.
Grzegorz-G117 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam poszukuje Przełącznika zespolonego do audi A 4 B5 rocznik 1195 chcę kupić nowy ale nigdzie nie ma. Są do innych modeli Audi Może ktoś wie gdzie można kupić nowy.....
Aru Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Moim skromnym zdaniem to powinieneś w mieście poszukać sklepu "FOTA" jest to sklep z dużą ilością zamienników dobrej jakości, ale oczywiście trzeba liczyć się z większym kosztem. Jeśli to nie wyda to rozejrzyj sie za jakimś sklepem z częściami do samochodów zachodnich. Najlepiej to napisz na ogólnym, ktoś na pewno ci podpowie. Pozdrawiam
maxas1981 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam!! A czy ktoś może ma nr oryginału ale tylko tej części od migacza audi z 1995r ADP???Cały pająk jest bez pierdół.Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi