Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

niedomyślą sie :kox:

:audi: :audi: :audi: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 20:25_________________________________________________Zaleczeq ale żeś se blondi zapodał :kox:

erotoman :polew::tongue4:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 461,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niedomyślą sie :kox:

:audi: :audi: :audi: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 20:25_________________________________________________Zaleczeq ale żeś se blondi zapodał :kox:

erotoman :polew::tongue4:

Blond power :) Poker face i do przodu :decayed: Młody jestem niewyrzyty :P stazi wyzeracze :naughty::banan1::banan::banan2:

Opublikowano

Łał Taktuś - uważaj, bo życzenia noworoczne ważne do 10-tego :-) i potem koleżanki będą zazdrosne :cool1:

Pani Moniko, zaraz minie rok kiedy to ostatnio Panią widziałem na spocie :cool1:

jak Ty byłaś to mnie nie było, potem jak ja bywałem to Ciebie nie było :mysli:

trza by aby się w końcu spotkać na spocie :kox::good:

Wszystko się "niestety" zgadza ;( - ale kurcze, generalnie jak jest spot to jestem w robocie, albo na wyjeździe :wallbash: - teraz też na 17 nie ma mnie, na koniec miesiąca w robocie - no ale nadrabiam zaległości śledząc forum :decayed:, czasem coś mazne :tongue4:

Ale jak tylko będę mogła to na pewno zawitam :> a tym czasem dzięki za "pamięć" :hi:

Opublikowano
  • Autor

Łał Taktuś - uważaj, bo życzenia noworoczne ważne do 10-tego :-) i potem koleżanki będą zazdrosne :cool1:

Pani Moniko, zaraz minie rok kiedy to ostatnio Panią widziałem na spocie :cool1:

jak Ty byłaś to mnie nie było, potem jak ja bywałem to Ciebie nie było :mysli:

trza by aby się w końcu spotkać na spocie :kox::good:

Wszystko się "niestety" zgadza ;( - ale kurcze, generalnie jak jest spot to jestem w robocie, albo na wyjeździe :wallbash: - teraz też na 17 nie ma mnie, na koniec miesiąca w robocie - no ale nadrabiam zaległości śledząc forum :decayed:, czasem coś mazne :tongue4:

Ale jak tylko będę mogła to na pewno zawitam :> a tym czasem dzięki za "pamięć" :hi:

o witam koleżankę :> :good: oby jak najwięcej mazania :>

Opublikowano

Witam, witam Michał :)

a z tymi pączkami to faktoza - :embarrassed:

ale ostatnio jak byłam, wymiatało domowe ciasto Agnieszki (?)

Opublikowano

Koleżanka ma nawet bardzo podobną rejestrację do mojej ;)

Opublikowano
  • Autor

Witam, witam Michał :)

a z tymi pączkami to faktoza - :embarrassed:

ale ostatnio jak byłam, wymiatało domowe ciasto Agnieszki (?)

o kurcze i mnie to ominęło :mysli:

Opublikowano

Cześć Koledzy

Pytanie i prośba - Nie wybiera się ktoś do Łomży ? :decayed: Muszę czymś wysłać boczne chromy do Avanta i nie ma takiego kuriera co by to wziął ( bo paczka ma ponad 2 metry) . Podrzucił bym to do Olsztyna jakby ktoś leciał, oczywiście nie za darmo ;)

Opublikowano

no powiem że nowy rok się pojawił to i rs4 tańsze się zrobiły - jeszcze parę lat i będzie można kupić takiego avancika ze skrzelami z przodu ;)

Opublikowano

aaaa..!!!!

Zapomniałem o spocie!! :wallbash: :wallbash:

Kajam się przed wami koledzy i koleżanki.. a i wy mnie kajajcie!! :kox: :kox:

kutfa... :notworthy: :notworthy:

nom, ale za to widzę, że rzeczywiście się ludki porozpisywały.. ledwo udało mi się nadrobić zaległości :kwasny:

Opublikowano

Z tego co widzę, mam wśród was najstarsze jeździdełko :cool1: - więc fajnie byłoby wymienić je na "nowszy model" :tongue4:

Ale jest jedno małe ale - kocham moją niunię, więc kupuję jej co roku full ubezpieczenie - płacę :shocked: i płaczę :kwasny: - a płakałabym jeszcze bardziej gdyby była nowsza :wallbash:

mam racje, czy się mylę :naughty:

Opublikowano

Moniko a co masz na myśli? :)

Opublikowano

kocham moją niunię

:mysli: :mysli: :mysli: to zupełnie zrozumiałe :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widzę, mam wśród was najstarsze jeździdełko :cool1: - więc fajnie byłoby wymienić je na "nowszy model" :tongue4:

Ale jest jedno małe ale - kocham moją niunię, więc kupuję jej co roku full ubezpieczenie - płacę :shocked: i płaczę :kwasny: - a płakałabym jeszcze bardziej gdyby była nowsza :wallbash:

mam racje, czy się mylę :naughty:

moja jest równieśniczka twojej więc nie martw się nie jesteś sama :> :a4fan::thumbup:

Opublikowano

Ja to sie ostatnio zastanawiałem nad b7 DTM :evil: ale mama to by mnie chyba zabiła jak by sie dowiedziała ze chcem pieniadze na mieszkanie przeznaczyc na fure :decayed:

Opublikowano

ja tez mam ten sam roczek koleżanko;) nie jest tak źle, ale poraz ostatni kupiłem pierwszy wypust jakiegoś auta (to tak technicznie):) ale ogółem jestem zadowolony:D nawet bardzo:D Pozdrawiam

Opublikowano
:shocked: co taka cisza :cool1:
Opublikowano

no właśnie - co taka ciszA ?

Opublikowano

cisza bo cisza :dziura::brawo: