Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jakiś szrotowiec mu to wymieniał :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:26_________________________________________________a i ma dla mnie jeszcze 4 paczka :)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jakiś szrotowiec mu to wymieniał :kox: :kox

Bardzo porządny warsztat :cool1:

Może chodziło o koszty... może poprzedni właściciel... nie wiadomo

Opublikowano

a kto?

Opublikowano

a kto?

Nie wypada Mi pisać Kto...może Michał napisze,ale generalnie nie powinno się o tym pisać na forum publicznym :wink4:

Takie jest Moje zdanie

Można pogadać na spociku

Opublikowano
:good: i ja jestem za tym. ale ciekawość mnie zżera :slina:
Opublikowano

:good: i ja jestem za tym. ale ciekawość mnie zżera :slina:

Wytrzymasz :pali:

Opublikowano

dobra spadam jakiegoś filma zapodać :drinks:

Opublikowano

Poprzedni właścicel serwisował w ASO w Niemczech :) A jesli chodzi o warsztat ktory mi cewke ostatnio wymieniał to pogadamy na spocie :kwasny: i troszke sie z tego powodu wku..... bo duzo ludzi ode mnie u nich samochody robi i nie mieli zastrzezen :wallbash: Ale jak to sie mówi człowiek uczy sie na błedach ;( :confused4: Teraz już bede wiedział do kogo jeżdzic :gwizdanie: 4 pak a jakie lubisz?? :>[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 22:43_________________________________________________

pytanie za 100pkt:

- jak kiedyś olsztyniacy nazywali potocznie Pieczewo???

SYPIALNIA

NIE :tongue4:

Falklandy hehehe,

początek lat osiemdziesiątych, Pieczewo dopiero budowane, już stoi kilka bloków dla pracowników Stomilu i innych olsztyńskich państwowych firm.

W tym czasie Margaret Tacher ówczesna premier Wielkiej Brytanii podejmuje decyzję o wysłaniu angielskich sił ekspedycyjnych na odległą o kilkanaście tysięcy kilometrów brytyjską wyspę na oceanie atlantyckim, wyspę Falklandy.

Nie będę tu rozwodził się o genezie konfliktu pomiędzy Wielką Brytanią a Argentyną o tę małą wyspę. Dość powiedzieć, że było o tej wojnie na tyle głośno w naszych mediach, że olsztyniacy nowe odległe osiedle ochrzcili Falklandy.

I nie było wtedy jeszcze na Pieczewie Barona z zapieksami :decayed:

No to mówisz o Nagórkach bo nagórki 1sze powstawały Pieczewo i Jaroty pózniej :)

Opublikowano

lubię Leszka

Opublikowano
  • Autor

lubię Leszka

a ty jeszcze nie spisz :tongue4:

Opublikowano

a ty?

Opublikowano
  • Autor

:> :> :>

Opublikowano

ale spadam . narka :beer1:

Opublikowano
  • Autor

ja tez juz ide :lazy:

Opublikowano

No to mówisz o Nagórkach bo nagórki 1sze powstawały Pieczewo i Jaroty pózniej :)

Wiem o czym mówię, Falklandy = Pieczewo,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Faktycznie z cewkami miałeś nabrechane, dobrze, że widać koniec kłopotów,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Cieszę się, że olsztyńska grupa rośnie w siłę i zyskuje na znaczeniu :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Maxym83

Koledzy, ma ktoś dojście lub do sprzedania oryginalny termostacik do mojej audiczki? :-) ori czujnik temp tez by sie przydal :-)

czujnik mam używany ale na pewno dobry

To moze wymienie najpierw termostat, a pozniej pozycze od Ciebie czujnik i zobacze czy on jest winien przeklaman, czy uszkodzony jakis kabelek od czujnika bo mam watpliwosci. Jesli to czujnik to pewnie sie dogadamy

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Też się Marek ciesze ze rośniemy w siłe :) swoja droga to tego niemca w ASO tez musieli wychu.... bo ja zmieniałem tylko 1 cewke :polew: :polew: Dobra lece do Pawła mu zawiesc stara cewke :) ktora pewnie jest też nie od BFB tylko AGB :naughty: zawsze chciałem miec coś z S4 :polew: :polew: :polew:

Marek na zapiekanki to Ty nie jezdzisz :> godz 9 zapiekanki zamkniete a Twoja fura jest na parkingu na Panasa

Opublikowano

Kto staje na Panasa temu przybywa kasa :decayed:

Opublikowano

Wkońcu PIECZEWO Dzielnica Władzy i Pieniedzy :>