Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No $niegu troche napadało u mnie dziś koleś chciał zaszpanowac przed blokiem Subaru Impreza i tak zaszpanował ze sie powiesił i AWD nie pomogło :polew:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnego sedana b6 z ramkami klubowymi. Widziany dziś w Olsztynie na sikorskiego, numery NMR X***

Opublikowano

Czarny sedan to prawie Ja :> ale blachy nie te :naughty: Właśnie musze sobie wkońcu ramki klubowe kupić :disgust:

Opublikowano

siemka :)

Opublikowano

siemka :)

o ku**a, to znów ty? :pilot:

:polew: :polew: :polew::pleasantry:

Opublikowano

elo elo 320 :P

Opublikowano

Jak dzionek minął?

Opublikowano

Luksio :) byłem u Palmy cewki zamowić :)

Opublikowano

U mnie też obleci :rolleyes: cały dzień ze śniegiem walczyłem :confused4: a u Palmy też coś zamówiłem... Linke od gazu :decayed: :decayed: Mam nadzieję że jutro odbiorę, najpóźniej w piątek i będe cieszył się lekko działającym gazem :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

Mi dali znizke na cewki :decayed: bo musze czekac tydzien i powiedziałem ze sie zawiodłem na firmie i sie rabat nalezy :good:

Opublikowano

a mnie wlasnie sasiad wkurwil!!!! aaa za***ie dziada!!

leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos napierdala do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem :mysli: ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz :mysli: w tym miejscu zaparkowalem!!

kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja

Opublikowano

jakby to powiedział Kapitan Bomba "tępy ch***j" z sasiada :polew: :polew:

Opublikowano

kapitan bomba to powiedzialby o sasiedzie " napierdalamy" !!:D

Opublikowano

leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos nap***a do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem :mysli: ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz :mysli: w tym miejscu zaparkowalem!!

kuma ktos baze, bo ja nie, no debil skonczony, zwykla uliczka osiedlowa, zadnych miejsc prywatnych nie ma, a fiut afere mi na klatce robi, szczesliwie nie zrzucilem go ze schodow, bo mnie dziewczyna poprosila, eeeh. jak ja nie trawie takich pojebanych 50-60 letnich meneli rencistow, rece opadaja

:polew:

trzeba było powiedzieć że ma rację że to jest jego miejsce ale że zapomnial odśnieżyć reszty swojego miejsca pod blokiem - resztę ulicy ;)

Opublikowano
  • Autor

leze sobie kulturalnie z dziewczyna, film ogladam,a tu mi ktos nap***a do drzwi, sasiad z gory i morde drze na caly regulator, ze mu niby miejsce zajalem :mysli: ze on niby sobie dzis w ciagu dnia odsniezyl,a ja teraz :mysli: w tym miejscu zaparkowalem!!

:polew:

trzeba było powiedzieć że ma rację że to jest jego miejsce ale że zapomnial odśnieżyć reszty swojego miejsca pod blokiem - resztę ulicy ;)

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Adi, masz :good: sąsiada :kox: ale n ie zazdroszczę, bo mam podobnyh idiotów na swojej ulicy

Np. wczoraj odśnieżałem całą swoją ulice, wziąłem łądowarke, no i robię.. po 5 minutach przychodzi baba i gada, że co ja tu wogóle robię, że jej płotek zaśniezyłem, i siatke polożłem tym śniegiem... wybrechałem babę, bo po 1. po jej stronie miała poukładane drzewo, i fizycznie nie jest to mozliwe, że jej cośprzestawiłem, a po 2 robię dobrze dla wszytkich, bo nie dało się przejechać wogóle.... to takie podziękowanie dostałem.. idioci... :confused4:

Opublikowano
:) co tu taka cisza???
Opublikowano

noo Radziu, to tez masakra, ale co zrobic, jedynie taka babe albo lopata zdzielic albo na ta kupe sniegu wrzucic,heh

z innej beczki. moj przyszly tesc kupil wczoraj a4 w sedanie 1997 rok, 1,6 silnik:/ podobno 190tys km nalatane za 10tys pln :shocked:

jak te samochody tak beda taniec, to do konca roku wszystkie cwoki z golfow 3(full tunning, nos, pionier,adidas, led, lpg itd) i bmw "m"3 316 lpg przesiada sie na a4 :wallbash: ;(