Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bym mial szofera to czemu nie :gwizdanie: a tak to lipa ;(

Grzesiu wez namow Pawła na Kaletke :naughty: bo ja dzis z nim gadałem ale Ty bedizesz miał wieksza moc :evil:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co on na to ?

gadałem juz ze 3razy :)

Opublikowano

Tak srednio na jeża :decayed: musisz go upic bedzie łatwiejszy do ugadania :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

[...]

he nie [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 20:55_________________________________________________polecają tu http://www.autogaz.olsztyn.biz.pl/index.php?co=oferta

robiłem tu http://www.autogaz.olsztyn.pl/ tu spoko idzie się dogadać i serwis ok

[...]

Ja jakoś w październiku lub listopadzie zakładałem sekwencję na Stagu, czerwonych valtekach i reduktorze Alaska silver do B4 2.0E u tych z drugiego linku.

Bardzo mało jeżdżę tym samochodem, ale zauważyłem że na LPG drży mi silnik na wolnych obrotach i chłopaki nie potrafią tego zlikwidować. Na LPG jeździ i spala podobnie jak na benzynie.

W V8 mam podobny zestaw tyle, że reduktor Alaska Gold. Instalacja była zakładana w Mrągowie, w lutym 2009.

W LPG chodzi o to żeby zakładał to ktoś kto ma o tym pojęcie, bo graty można sobie skompletować nawet na allegro.

Opublikowano

nie bardzo sie znam na gazie, ale nie polecam typa z pilsudskiego "prymgaz" chyba jakos tak( za michelinem), poprosilem mojego oca zeby podskoczyl do nich w piatek ticulcem na wyregulowanie gazu i wymiane filterka, typ skasowal 50pln,a gaz mi ustawil tak ze teraz tico chodzi jak k**wa jakas podkaszarka zylkowa do trawy, na jalowym biegu ma duzo wyzsze obroty ta gazie, na benzynie tego problemu nie ma ,a i spalanie gazu mi wzroslo, do ponad 8litrow. dzwonie dzis do typa ze chce odebrac fakture za robote i mowie jaki jest problem,a on mi wkreca ze tico juz przyjechalo do niego z tak wysokimi obrotami, no co za cwok, w czwartek rano do nego ide i robie afere jak mi tego nie ustawi przynajmniej tak jak bylo wczesniej( a bylo spoko, ale tak, pro forma chcialem podregulowac gaz)

Opublikowano

Chciałeś to Ci podregulował :polew:

Może tico tak powinno jeździć, a wcześniej jakiegoś chipa miałeś zrobionego :P

Opublikowano

Albo V-tec sie załączył :decayed: dlatego takie wysokie obroty :cool1:

Opublikowano

Marian, a w B4 masz sekwencje?? jeśli tak, to do regeneracji masz wtryski gazowe. Tam są takie gumki, które sie wytłukują, i drży na wolnych. Wiem, bo miałem to samo w swojej. Pozdrawiam

Opublikowano

Marian, a w B4 masz sekwencje?? jeśli tak, to do regeneracji masz wtryski gazowe. Tam są takie gumki, które sie wytłukują, i drży na wolnych. Wiem, bo miałem to samo w swojej. Pozdrawiam

Tylko że instalacja jest nowiutka, ma przejechane może z 1,5-2 tyś km. Chłopaki zmieniali (w ramach gwarancji) dysze wtryskiwaczy oraz sterownik i dalej to samo. Na benzynie w ogóle nie słychać że silnik pracuje, natomiast na LPG czuć takie delikatne drgania :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

o widze Grzesia i Monike :hi:

Opublikowano

Hej, no co taka cisza się zrobiła :gwizdanie:

Nie mam co czytać :shocked:

Chłopaki, odpuściliście atak spamowy na Elbląg? :mysli:

No chyba że jeszcze po Patryku was nie odpuściło --- :kox: i poszliście topić marzannę :>[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:34_________________________________________________

A ja Ciebie nie (już?) nie widzę :cool1: ale czołem :hi:

Opublikowano
  • Autor

Hej, no co taka cisza się zrobiła :gwizdanie:

Nie mam co czytać :shocked:

Chłopaki, odpuściliście atak spamowy na Elbląg? :mysli:

No chyba że jeszcze po Patryku was nie odpuściło --- :kox: i poszliście topić marzannę :>[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 23:34_________________________________________________

A ja Ciebie nie (już?) nie widzę :cool1: ale czołem :hi:

:> nie widzę cię na liście do Kaletki :mysli::evil:

Opublikowano

Ja siebie też nie :mysli:

ale tak serio to nie za bardzo mi termin pasi ;( - a w razie czego lub braku miejsc, mam nadzieję że przygarną mnie do choć do kajaków (bo widzę, że tam też już rezerwacje porobione, a do "par nie koptują" :decayed: )

Opublikowano
  • Autor

Ja siebie też nie :mysli:

ale tak serio to nie za bardzo mi termin pasi ;( - a w razie czego lub braku miejsc, mam nadzieję że przygarną mnie do choć do kajaków (bo widzę, że tam też już rezerwacje porobione, a do "par nie koptują" :decayed: )

widzę że uważnie czytasz :good: a kiedy na spocik zawitasz? :>

Opublikowano

widzę że uważnie czytasz :good: a kiedy na spocik zawitasz? :>

staram się, staram :decayed:

może dam radę na najbliższy :cool1: (ale to jescze sporo czasu - więc nie mam pewności)

Opublikowano
  • Autor

nom na najbliższym to pewnie już bedzie wiosennie :good::kox:

Opublikowano

Dobra gonimy ten Elbląg :decayed: Oprocz Moniki to i Maćka dalej nie widze na liscie :mysli:

Opublikowano

Na koniec zima mnie bokiem wyszła - jestem przeziębiony i to fest :wallbash:

Opublikowano

no to Panie Marku, grzaniec i do wyra grzac sie :decayed:

Opublikowano

Na koniec zima mnie bokiem wyszła - jestem przeziębiony i to fest :wallbash:

No to grzane piwko i leżenie plackiem :good:

albo gorące mleczko z midem i czochem :decayed: jednakowoż dobre :>

Dobra gonimy ten Elbląg :decayed:

Widzę Michał że traktujesz sprawę poważnie :cool1: już o 6 rano dajesz czadu :notworthy: kiedy inni obijają się od paru dni :baseball: Ale, zaraz zaraz, jak Ty zamierzasz dotrwać do rana w Novo :mysli: