Buszek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ok dziekowa kwiatko zalezalo by mi by wszystko wyszlo z tym autkiem i bylo ok, bo we wtorek przylatuje na pare dni i bym zajechal was odwiedzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Siemka , szukam zajęcia na miesiąc wakacji dla Michała, jakaś hurtownia, wykładanie towaru, przynieś-podaj, czy cuś takiego, może ktoś wie, gdzie będą chcieli zatrudnić 16-latka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 siemka pytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 yO! patrzcie co mi WCK przyslal patrzcie ludziska i podziwiajcie jaka strzala a baj de łej potrzebuje pilnie kogos z Was chlopaky kto by mi pomogl wymienic przednia szybe w ticulcu, jest ona na uszczelce, nie wklejana, wiec podobno zaden problem,ale nigdy tego nie robilem, a nie chce rozwalic nowej szyby ktora dzis kupilem. plisss :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chłopaki ma ktos z was tel do tego Adama co ma warsztat na Tracku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chłopaki ma ktos z was tel do tego Adama co ma warsztat na Tracku ?? 604109911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 no no Adrian, widze ze masz parcie na szklo Dales popis, malolatki pewnie piszczaly z zachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chłopaki ma ktos z was tel do tego Adama co ma warsztat na Tracku ?? 604109911 Dzieki Piotru$ btw Zbyszek ja nic nie mowie ale jak TY dzwonisz do mnie zamiast do swojej kobiety :polew: i niby sie pomyliłes to cos tu jest nie tak :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Chłopaki ma ktos z was tel do tego Adama co ma warsztat na Tracku ?? 604109911 Dzieki Piotru$ btw Zbyszek ja nic nie mowie ale jak TY dzwonisz do mnie zamiast do swojej kobiety :polew: i niby sie pomyliłes to cos tu jest nie tak :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Hey ludzie wali ktoś na letni do Jarosławca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 siemka Patryk, widzę że Elbląg jedzie do Jarosławca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja nie jadę.......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja nie jadę.......................... Grześ dawaj polecimy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 trzeba wreszcie jakiś większy zlocik zaliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mistrz baletu od małego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 ja nie jadę.......................... Grześ dawaj polecimy razem fajnie by było ale z kasy się spłukałem jak nigdy, a jeszcze wczasy w lipcu, i dla Moni jakieś autko ,trzeba zakupić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mnie początek września też nie bardzo pasi, zobaczymy jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Trudno, podczepie się pod Elbląg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 yO! co do spotu, jakbysmy sie ekipa zebrali, to ja jade, ale w 2,3 osoby trochu lipa Załek jestes kozak, nie wiedzialem ze masz syna, no i ze maluchowi piguly zarzucasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi