Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam wizytę w Poznaniu, więc też mi nie pasuje.

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 466,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam!

Panowie - przymierzam się do zdjęcia dekorów w ten weekend :) ktoś oscyluje do pomocy bądź też radą służyć? :) narzędziami tudzież daszkiem nad głowę? :)

Jak się da to może i podświetlenia (nóg oraz tunelu) założyć.. ? ale to już z kimś - sam nie dam rady.. :gwizdanie:

taktuś masz czas w ten weekend? bo już się wsypałeś, że masz garaż i narzędzia :notworthy:

co do chlanka - jakąś domówkę można walnąć, jeśli nie mamy kasy :cool1: tymbardziej, że z tego co widzę chętnych mało. Można też wziąć i dziewczęta nasze - zadają się między sobą na ploty, nas zostawią w spokoju.. jak to zawsze ma miejsce np. na spotach :) tak to my się nagadamy i popijemy spokojnie a i dziewczęta będą zadowolone, że wreszcie od zlewu choć na chwilę odeszły :decayed: :decayed: :kox: :kox:

Opublikowano

to ja się pisze :good:e

Dzięki Gruby, ale odpuścimy - jak nie ma licznej ekipy to nie spot piwny.

taktuś masz czas w ten weekend? bo już się wsypałeś, że masz garaż i narzędzia :notworthy:

w sobotę wieczór jestem zajęty :confused4:

Opublikowano

Dzięki Gruby, ale odpuścimy - jak nie ma licznej ekipy to nie spot piwny.

znaczy się, że jednak nie kombinujemy nic? ;(

ale... dzień masz wolny? :) bo wieczorem to się inne rzeczy robi ;) zresztą ciemno już będzie.. a ja bym wolał coś widzieć :gwizdanie: to ew co proponujesz? jakiś termin rzucisz czy cuś ? :cool1:

Opublikowano

ale... dzień masz wolny? :) bo wieczorem to się inne rzeczy robi ;) zresztą ciemno już będzie.. a ja bym wolał coś widzieć :gwizdanie: to ew co proponujesz? jakiś termin rzucisz czy cuś ? :cool1:

w dzień pracuję, w każdą sobotę,

mayhem ciut przespałeś sprawę, wymiana dekorów to otwarte na oścież drzwi, ja w garażu ledwo wysiąść mogę - takie teraz budują skurczybyki ciasne garaże. Latem można postawić auto przed garażem i działać, do garażu wchodząc po narzędzia i browarka.

Teraz praca przed garażem to zimna sprawa :cool1:

Opublikowano

w dzień pracuję, w każdą sobotę,

mayhem ciut przespałeś sprawę, wymiana dekorów to otwarte na oścież drzwi, ja w garażu ledwo wysiąść mogę - takie teraz budują skurczybyki ciasne garaże. Latem można postawić auto przed garażem i działać, do garażu wchodząc po narzędzia i browarka.

Teraz praca przed garażem to zimna sprawa :cool1:

heh.. nie miałem zwyczajnie kiedy :thumbdown: no poważnie ;( ;( masakra to jest jakaś.. :confused4: wiem, że to na otwartych sie robi.. no ale cóż.. w każdym razie mam nadzieję, że mi się uda :) na razie tylko pozdejmować, potem albo okleję 3M i założę albo wymienię na drewienko - wyjdzie w praniu :) jeszcze tak strasznie zimno nie jest..

więc jak coś to serdecznie zapraszam do wszelkiej pomocy. również do stania z boku i wyszydzania z browarkiem w ręku ;)

można też.. i w niedzielę.. ;) [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 11:43_________________________________________________eee.. ktoś coś pije dzisiaj?? :cool1:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

herbatke malinowa bo 37,5 na blacie ;( :confused4:

Opublikowano

no to jak ? za tydzień w sobotę może jakieś co nie co ?

Opublikowano

heh.. chłopaki.. chłopaki.. :thumbdown:

to Ewa lepiej daje rade :shocked: nawet i Monika was przegania :blink:

za tydzień..? mnie tam specjalnie nie trzeba namawiać.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 20:46_________________________________________________

herbatke malinowa bo 37,5 na blacie ;( :confused4:

ee... a nie na etykiecie..? :decayed:

Opublikowano

no to jak ? za tydzień w sobotę może jakieś co nie co ?

no 90% jestem za, :)

Opublikowano

za tydzien bedzie grejt!

a dzis to herbatke na przemian z fervexem pije bo slaabo sie czuje :confused4:

Opublikowano

ok.. dekory zdjęte :good: :good: dziś pogoda bardzo super to praca ładnie szła :cool1:

oczywiście Legenda została zamieszana w prace, bo bez niego to nie warto cokolwiek ruszać :gwizdanie: ale tym razem.. Pawłów było 2óch ;)

Za pomoc im serdecznie dziękuję!! :notworthy: :notworthy:

i teraz pytanie Panowie - ktoś zna jakiś zakład w Olsztynie, który mi to oklei tą taśmą 3M? najbardziej interesuje mnie czarny karbon - pójdzie na dekory i panel przedni (konsolę). Chyba, że macie inne pomysły to chęcią poczytam ;]

Opublikowano

a sam nie podejmiesz sie oklejenia?

Opublikowano

eee.. raczej nie. nie robilem tego nigdy a chce miec to porzadnie zrobione..

Opublikowano

nie badz miekka fajka i nie marudz, ja tez kiedys wielu rzeczy nie robilem, kiedys musialem je zrobic sam pierwszy raz :sex: i juz jak sie nauczylem to jestem za***isty :decayed:

:polew: :polew:

:bag:

Opublikowano

nom.. fajnie, fajnie - jak w kombajnie ;P ale ja nie o to się pytałem :P

Opublikowano
  • Autor

siemanko koledzy, troszke ostatnio jestem zarobiony i nie mam nawet czasu na forum zajrzeć. Co tam u was? Widze ze sie szykuje piwko klubowe za tydzien :mysli: akurat ja mam juz zaplanowana imprezke firmowa (integracja :wink4:) ale mam nadzieje ze w końcu uda mi sie dotrzec na spota w niedziele bo stesknilem sie za waszymi mordami :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Skrzypu$ mordo TY moja :decayed::tongue4: widze za***any w akcji byłęs :tongue4:

Opublikowano

ja oklejałem tą folią niedawno pewien element i powiem tak:

trzeba być diabelsko cierpliwym i dokładnym, mieć opalarkę albo dobrą suszarkę do włosów,

płaskie płaszczyzny jeszcze jako tako, ale zagięcia, zakręty to już sztuka.

Twierdzę, że z listewkami dekorami nie powinno być większego problemu, na początek "na zmarnowanie" spróbuj położyć tę folię na jakiś element na próbę.

siemanko koledzy, troszke ostatnio jestem zarobiony i nie mam nawet czasu na forum zajrzeć. Co tam u was? Widze ze sie szykuje piwko klubowe za tydzien :mysli: akurat ja mam juz zaplanowana imprezke firmowa (integracja :wink4:) ale mam nadzieje ze w końcu uda mi sie dotrzec na spota w niedziele bo stesknilem sie za waszymi mordami :polew: :polew: :polew:

wal jak w dym :decayed: