Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stoi pod blokiem, ale przejechalem sie ticulcem adasia i jego to normalnie rwie asfalt. zamowie na allegro reperaturke pompy ham. i mam nadzieje bedzie git:)

a Marta zdala egzamin, takze uwazajcie moi drodzy, juz niedlugo nowy postrch szos sie wytoczy :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi pasuje, adrianowi tez pasuje :)

to miłej zabawy :)

mi nie pasuje :confused4:

Opublikowano

mi pasuje, adrianowi tez pasuje :)

to miłej zabawy :)

mi nie pasuje :confused4:

ZNOWU jakas szafe masz do montazu ?? :decayed:

w sumie mi pasuje piatek i sobota :cool1: takze ustalmy dzien i tyle :tongue4:

Opublikowano

jeśli chodzi o nas to wygląda tak:

w sobotę mam do roboty świnkę i nie ma bata bym tego nie pchnął wreszcie. Dziewczęta mają zajęcia w weekend - w sobotę na 8 rano, w niedzielę na 9.40 i lżejsze lekcje.

Reasumując:

1) piątek - przyjdziemy w sumie by się pokazać - wpić 1 piwko, ja może ze dwa w ramach szaleństwa i wsio

2) sobota - ja mogę chlać, dziewczęta siorbną coś niecoś. Nam bardziej pasuje sobota.

Więc ludziska - jak robimy? - czas goni.. :naughty:

Opublikowano

MOŻE PRZEŁOŻYĆ TEN SPOT PIWNY NA PRZYSZŁĄ SOBOTĘ. TO I JA BYM URACZYŁ WAS SWOJĄ OSOBĄ I EWENTUALNIE +!

Opublikowano

Ja już nie będę mącił z piątkiem,

trzymajmy się soboty

a ponieważ w sobotę będę mógł wpaść na 50% to niech ktoś z pewniaków sobotnich zamawia ( czy też bez zamawiania) stolik w tej czy innej knajpie,

mnie wsio rybka,

NA PRZYSZŁOŚĆ:

USTALIMY Z CO NAJMNIEJ DWUTYGODNIOWYM WYPRZEDZENIEM DATĘ I MIEJSCE SPOTA PIWNEGO, TAK ABY KAŻDY MÓGŁ ZAPLANOWAĆ !!!

I NIE BĘDZIEMY ZMIENIAĆ NIC NA DWA DNI PRZED SPOTEM !!!

RZEKŁEM !!! :kox:

Opublikowano

TAK I NEICH TAK SIE STANIE JAK RZEKŁ NASZ VIP :decayed:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 15:21_________________________________________________MARECZKU ALBO GRZE$ REZERWUJCIE STOLIK TEN CO ZAWSZE W "PO PROSTU" NA SOBOTE i ch.. koniec kropka :naughty::)

Opublikowano

c**jowka, mi bardziej pasil piatek, ale okejo, jak trzeba to bede i w sobote, chociaz z tego co widze to poza mayhemem to zadnego inego pewniaka nie ma. takze nie wiem jak to wypali

zawsze mozna w niedziele norlamnie na rus podjechac, najebac sie i wrocic z night ridersami :decayed:

Opublikowano

Własnie kurw... to kto bedzie w sobote ?? :wink4:

Opublikowano

To zamawiam stolik na 20:00 na sobotę!!!będę z Moniką [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:23_________________________________________________oczywiście w PO PROSTU

Opublikowano

No i kur.. KUNSZTOWNIE I ZACNIE :):naughty: Do Macka 3ba sie odezwac bo ejszcze z nami nie był na spocie piwnym :naughty:

Maciek łeeeeeee arrrr ju ???? :lol1: :lol1:

Opublikowano

dzis spotkalem macka w kortowie, rozmawialem o piatku to sie wykrecal czarnymi rytmami w pinezce, ale o sobocie nie rozmawialem, takze trzeba go wyciagnac :good:

Opublikowano

jak masz do niego nr to wez zadzwon :decayed:

W sobote jest striptiz w pinezce :) ale d*py chu.... we :decayed:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:17_________________________________________________Tak bedzie w sobote

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ja nie jestem pewny czy się nie wykręcę :( byłem z córą u lekarza i coś nie wiele pomagają jego leki więc jeżeli będzie mi gorączkować jutrzejszego wieczorka to o piwku zapominam, a do tego coś się teście zapowiadają.

nie chciałbym za bardzo mieszać, ale może jednak dacie namówić się na przyszłą sobotę ?

Opublikowano

niech żona córeczke przypilnuje :decayed: Teściom powieedz ze cora chora i niech nie przyjezdzaja bo sie zaraza a TY wieczorkiem powiesz ze idziesz rezac dekory :naughty: i wpadniesz do nas na browarek :tongue4:

chwila moment i obmysliłem plan działania :good: :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 18:55_________________________________________________Taka bedzie jutro impreza Techno - Party in Uganda[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 18:58_________________________________________________Ten z gitara to nasz VIP :naughty:

Opublikowano

stoliczek zarezerwowany na godz 20 w Po Prostu :kox::)

Opublikowano

:hi:

To jak tam jutro... jest spocik :naughty:

Może ja z żoneczką się pojawie :gwizdanie:

Grzesiu będziesz ?????

[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 19:30_________________________________________________

stoliczek zarezerwowany na godz 20 w Po Prostu :kox::)

Ty klubowicz dlaczego Ciebie nie widzę :decayed:

Mam nadzieję że znajdą się jeszcze miejsca dla Mnie i mojej Marzenki...

Opublikowano

no pewnie ze tak wkoncu człowiek LEGENDA jestes :decayed:

Opublikowano

o k... ! nawet Paweł się zjawi :gwizdanie:

Opublikowano

o k... ! nawet Paweł się zjawi :gwizdanie:

Az kur... zapisze sobie w kalendzrzu jako swięto :naughty::decayed::polew: