Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Co zamilkli ? :decayed:

Leciał z Was ktoś wczoraj/przedwczoraj do Wawy?

Siódemka odśnieżona?

dzisiaj leciałem siódemką w stronę Gdańska i było ok :wink4:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ej skurwinoxy :polew: patrzcie mam nowego Avatara :) tzn d*pa ta sama tylko wiecej pokazuje :cool1::kox:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 13:18_________________________________________________głusujmy :>

1. 4chan120999077780212430.gif

2. shaylarenundies128597.gif

3. pants01.gif

Opublikowano

ta z nr3 najfajniejsza:D

Opublikowano

zdecydowanie 3 :)

a ja dzisiaj rano lecialem do warszawy po nocnej śnieżycy i z początku było kiepsko, ale później już dawało się jechać powyżej 100 :kox:

Opublikowano
http://www.shaylaren.com/ nr 2 w całej okzaałosci :decayed:
Opublikowano

Witam.

Panie i panowie mam sprawę.

A mianowicie wiem że ten temat nie pasuje do tego działu ale zależy mi tylko na mieszkańcach Olsztyna i okolic.

Chciałbym sprzedać siłowniki do klapy http://allegro.pl/show_item.php?item=1339462852 , gdyż przez pomyłkę zakupiłem nie do swojego modelu.Od sprzedam po cenie po której zakupiłem.(73 zł 2 sztuki)gwarancja 2 lata jescze nie zakładane.

Dziękuję i pozdrawiam.

:)

Opublikowano

jak chcesz sprzedac po cenie za ktora kupiles to powodzenia :gwizdanie:

po prostu mega promocja, sam chyba sobie z avanta sedna wyrezam byleby kupic takie mega okazyjne silowniki :decayed:

pzdr! :wink4:

Opublikowano

huehuehue :polew:adrianus jak zwykle betonem sunie przez miasto :P

ja mam sedana.. dzis go wpychalem a potem wypychalem na miejsce parkingowe.. silownik raczej mi tej zabawy nie zastapi :P

Zaleczeq heh.. sapańce mi tu zapodaje.. :P a tu ludzie rodziny mają.. ;) no ale w sumie.. niech też się czymś pocieszą ;P

Opublikowano

mayhem gooopolu kup zimowki!!!!!!!!!!!!! :wink4: :wink4: :tongue4:!!!!!! :bicz:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________

:decayed:

Opublikowano

adrianus uu.. Ty to zawsze.. wiedziałeś jak lubie ;) ahhh.. uwielbiam jak jesteś taki.. władczy :slina::decayed:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:19_________________________________________________aa.. właśnie.. propos zimówek.. to ja bym pochlał dziś coś.. ale jutro muszę o 8mej być na chodzie :/ no i teraz dylemat.. :thumbdown:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:21_________________________________________________piwosze :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

chooopy!!!!!!!!

a co Wy na to zeby w przyszla sobote zrobic tzw klubowa wigilje(czyt. najebka w najznamienitszej atmosferze) :kox:

proponuje boheme jazz club z racji na to ze mozemy tam zjesc przezajebiste nalesniki za 12pln a i browar i reszta trunkow w normalnej cenie :good:

dawno nie bylo spota piwnego w pelnym skladzie,a taka imprezka, na zakoczenie roku, sezonu 2010 jestem pewien ze nam sie nalezy :kox:

Opublikowano

yeap.. dobrze prawi :):good: :good:

Opublikowano

Adrianus nie chcesz to nie głupie komentarze zostaw dla siebie to jest tylko luźna informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox:

Opublikowano

Adrianus nie chcesz to nie głupie komentarze zostaw dla siebie to jest tylko luźna informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kox: :kox:

Andrzeju luzuj posladki :decayed::naughty: Adrian napisał to w sumie w takiej przenosni ze ciezko Ci ebdzie sprzedac te siłowniki za cene jaka tam masz na paragonie czy na fakturze :decayed: takze nie bierz to do siebie jako atak :kox: ani głupi koment :)

tak btw pojawiasz sie z nikąd piszesz posta ze cos chesz sprzedac i tyle Cie juz tutaj pewnie widziec bedziemy :kwasny:

Fajnie by było jak bys czesciej pisał i wpadał na spoty :wink4:

tak dla rozluznienia :decayed:

Andrzeju Nie Denerwuj Się

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

Dobry filmik!!!

Luźny to ja jestem .

Tylko się spieniłem biegałem po tych aukcjach i jeszcze nie te kupiłem pierwsza taka wtopa.

Jak coś odeślę i wezmę w do sedana.

Macie jakieś dobre miejsce do poszalenia w Olsztynie albo okolicach.

Kiedyś do gryźlin się jeżdziło i było nie wąsko!!!!!

Opublikowano

Jak dla mnie to parking na realu najlepsza miejscowka :) duzo miejsca, slalomy mozna porobic, nigdy nie odsniezaja, czasem policja wpadnie i trzeba zmykac :)

Opublikowano

Andrzeju to sie nie spieniaj i nie denerwuj :decayed:

Załeq-ty to zawsze wiesz o co mi kaman :buziak:

Opublikowano

Jak dla mnie to parking na realu najlepsza miejscowka :) duzo miejsca, slalomy mozna porobic, nigdy nie odsniezaja, czasem policja wpadnie i trzeba zmykac :)

Jeżeli ktoś jest chętny na zabawę na śniegu, to jutro spotykamy się na lotnisku w Ornecie o 12-tej.

Wczoraj nie trafiłem w rondo i skończyło się w zaspie. Jestem zatrzymywany przez milicję średnio raz w tygodniu. Wczoraj za karę zamiast mandatu musiałem samemu odkopać i wyciągnąć samochód. No i dostałem ostrzeżenie, żeby nie latać bokami bo wszystko widać w kamerach :gwizdanie:

Opublikowano

ostrzezenie? od kogo? urzad dobrego miasta, policja, czy co? nie chce mi sie wierzyc, ze dostales liscik z ostrzezeniami, zamiast mandatu :blink: