Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie chodzi o to, że Marian swoimi oczętami wyczarował pouczenie w miejsce mandatu :naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio gadałem z 3 chłopakami w subarynach i sie pytałem co jest jak pały wpadna a oni ze rok temu kercili baczki w 3 na raz kolega krecił kamera i psy wpałdy to chcieli kazdmu wbic po 500zł to chłopaki tylko powiedzieli ze nie maja zadnego nagrania i im nic nie udowodnia i nie przyjeli mandatow i sprawa trafiła do sadu i wygrali sprawe zekomo wpadli w poslizg :decayed::naughty:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 23:00_________________________________________________btw dzis u mnie koles podjechał A8 4.2 Q i wjebał sie w ostra zaspe i wysiada i mowie do niego ze nie wyjedzie a on do mnie " dzieciaku nie martw sie mam Q i ze na bank wyjedzie no to ja mowie zeby nie przeceniał tego napedu i mowie ze moge załozyc sie o 4 pak ze nie wyjedzie no jaki był wynik ??? w 4 go wypychali :polew: :polew: :polew:"

Jak maja byc dalej takie zimy to ja pier.. Q i kupuje takie cos http://otomoto.pl/kraz-kraz-255b-z-wojska-sprawny-T2052148.html :cool1::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

etam zima jest fajna :)

Opublikowano

Mi też się te śniegi podobają, w takie zaspy się wbijałem że sam się zastanawiałem co ja robię :P

na szczęście na razie się nie zakopałem i jestem bardzo zadowolony z Uniroyalów :)

33ux08i.gif

Opublikowano

Dostałem ostrzeżenie słowne :naughty:

[...]btw dzis u mnie koles podjechał A8 4.2 Q i wjebał sie w ostra zaspe i wysiada i mowie do niego ze nie wyjedzie a on do mnie " dzieciaku nie martw sie mam Q i ze na bank wyjedzie no to ja mowie zeby nie przeceniał tego napedu i mowie ze moge załozyc sie o 4 pak ze nie wyjedzie no jaki był wynik ??? w 4 go wypychali :polew: :polew: :polew:" [...]

Zdarza się. I quattro nie pomoże jak się zawiesisz. Chociaż ja też parkuję w zaspach ;)

Opublikowano

Q jest dobre do polatania bokami tak for fun :naughty: a tak naprawde to najlepsze 4 łapy na rynku teraz ma EVO nie ma lepszego napedu :)

Fajnie by było jakby kazde audi z Q miało Torsena 4:1 , blokade taka jak ma Marian :naughty:, szperunek na osiach :) i by było kunsztownie i zacnie :decayed:

Opublikowano

Jak maja byc dalej takie zimy to ja pier.. Q i kupuje takie cos http://otomoto.pl/kraz-kraz-255b-z-wojska-sprawny-T2052148.html :cool1::kox: :gwizdanie:

daj spokój, musiałbyś wozić cysternę ropy za sobą :decayed:,

już lepiej spraw sobie sprzęt, którym ja jeździłem w armii:

skanowanie0010.jpg

( zgadnijcie, kto siedzi na BWP ? ) :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

To Ty kiedyś byłeś taki młody ? :P

Opublikowano

ale przystojniak :kox:

Opublikowano

i jakie wozonko usprawniał :decayed:

Opublikowano

no Mareczku - wtedy to miałeś wozicho :naughty:

Opublikowano

i to jakie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tylko pozazdrościć :> :>

Opublikowano

no Mareczku - wtedy to miałeś wozicho :naughty:

ech stare dzieje, poligon Konotop lipiec 1992 r.

BWP-em jeździłem, pływałem,

po Konotopie zjechałem do Czarnego na ostatnie 3 m-ce służby, szkolić kierowców z młodego rocznika,

to już była laba i fala rządzi kotami, będzie bicie pasami :polew::decayed::polew:

Opublikowano

Parowy :decayed: co tu taki spokoj elblązaki nas gonia a wy spicie :polew: :polew:

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

:przebiegly:

siema zioom :decayed:

Opublikowano

buenos dias senior Zaleczeq

Opublikowano

Jakże kunsztownie i zacnie ze spotkalismy sie na tym majestatycznym forum :decayed: jakim niewatpliwie jest a4 klub :naughty:

Opublikowano

Zgodzę sie się z tym dobrze sformułowanym stwierdzeniem :polew: