Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ :wallbash: pb95=4.95 :wallbash:

pelen bak=300pln

To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu :kox::thumbdown:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
aaa i zaloba w moim portfelu:( audi mi 13l/100km wpieprza:/ a nie piluje go w ogole:/ :wallbash: pb95=4.95 :wallbash:

pelen bak=300pln

To jeszcze nic, ja teraz smigam Passacina 1,9 TDI ktora przy tych warunkach potrafi taka 13-14 opierdzielic, a jak zejdzie ponizej dyszki to zapisuje w kalendarzu :kox::thumbdown:

no to w końcu musisz spuścić z ręcznego :gwizdanie:

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 00:02_________________________________________________tak jak piszecie - najlepiej 2 furki - jedna do zabawy a druga do przemieszczania :good:

Opublikowano

:polew:

2x OC

2X AC

i na to samo wychodzi

Opublikowano

pelen bak=300pln

ja jebie Maciek jak Ci 1.9 tdi tyle pali to niezle musisz latac chyba z odcinki startujesz :decayed:

Opublikowano

To kiedy Ty u niego program robiłes?? :decayed:

3 lata temu :P

Opublikowano

ooo to dinozaury jeszcze po ziemi biegały :decayed::naughty:

Opublikowano

ooo to dinozaury jeszcze po ziemi biegały :decayed::naughty:

i autko miało 170kkm :D teraz ma juz 274kkm :P

Opublikowano

na liczniku czy naprawdde :decayed::naughty:

Opublikowano

na liczniku czy naprawdde :decayed::naughty:

wydaje sie prawdziwy :)

Opublikowano

pelen bak=300pln

ja jebie Maciek jak Ci 1.9 tdi tyle pali to niezle musisz latac chyba z odcinki startujesz :decayed:

jakbym startowal z odcinki to i 20 by wzial pewnie :decayed: totalny eko-drajwing po miescie to ok 11-12l, a bez korkow uda sie na ta dyszke zejsc :confused4:

Nie ma jak wymarzone polaczenie przyjemnosci jazdy kopciuchem ze spalaniem benzynki :kox: nie kupujcie AVFow z tiptronikiem :no:

Opublikowano

bfb.jpg tu masz Andrzej przykłądowy wykres BFB po wizycie u Rogala

Opublikowano

Dobrze że mój pali w trasie z 5-6 a w mieście z 7 przy driftowaniu :P

I rzeczywiście mój chip był za ery dinozaurów :) bo już nawet hamownie 4WD mają :)

A ten wykresik całkiem ładnie się prezentuje, po chipie ma ciut więcej momentu od mojego :P

Opublikowano

smuty jak ta lala ,dinozaury i te sprawy :wink4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

smuty jak ta lala, Załek znów posty napier dala

:decayed: :decayed:

Opublikowano

tra lala na pindala :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Będzie gala, jutro jadę do Rogala :decayed:

Opublikowano

ktos musi :decayed:

Opublikowano

i kto był pod urania ?? :decayed:

ja byłem... sam :(:polew: :polew: :polew: , mayhem śmignął z piętnastominutowym spóźnieniem :bicz3:

byłem sam normalnie jak kiedyś :polew:

mayhem o mało mnie nie przejechał gdy niosłem choinkę, prawdopodobnie nie rozpoznałby mnie nawet jakby mnie rozjechał :polew::decayed::polew:

W Ornecie to samo, ukręciłem w zeszłym tygodniu przednie przeguby i półośki oraz połamałem przedni zderzak. Z przegubami walczyłem trzy dni na mrozie, bo odpadło mi koło. Jeżeli chcecie się ślizgać, to zostają tylko parkingi pod marketami ;)

musisz być bardzo bogaty, :wink4:

sorry, każdy robi co chce ale ja o takich spotach nie marzę, na których rozwalę auto nim zejdzie śnieg. :hi:

przepraszam serdecznie za spóźnienie.. ostatnio mi się to zdaża :( niestety :( a co do widzenia Ciebie to cóż.. nie poznałbym rzeczywiście :przebiegly: zresztą.. nawet jakbym poznał to w zimę zatrzymuję samochód.. gdy już naprawdę muszę :tongue4:

taktuś jak sprawa wygląda z koszulkami? bo się w ogóle nie orientuję w temacie.. :gwizdanie:

Opublikowano

Patryk juz dostał pake :decayed:

Opublikowano

Jak by Marek dostał jutro te koszulki ,nie wiem jak wam? ,ale mi by pasowało by spot był ok 19 co wy na to? :mysli: bo inaczej nie dam rady