Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

bmw_1_series_with_snow_chains_on_front_wheels_staffordshire_england_dec_2010_photo_by_andy_smith_100334419_m.jpg

Tu się nie ma co śmiać :) tylko czytać czytać :)

(...)"W kwestii rozwiązań napędowych fanów BMW czekają jednak ciężkie czasy. Firma z Bawarii potwierdziła niedawno, że na rynku pojawią się wkrótce "beemki" napędzane na przednią oś. Zarząd podjął podobno taką decyzję w marcu, po przeanalizowaniu zleconych przez firmę badań, z których wynika, że aż 80 proc. użytkowników BMW serii 1 nie ma pojęcia o tym, że ich pojazd ma napęd na tylne koła. "(...)

źródło: http://motoryzacja.interia.pl/samochody/producenci/news/w-bmw-swietuja,1550084

Biorąc pod uwagę że te bmw ma rejestracje 08, znaczy to że jest z pierwszej połowy 2008 więc na pewno nie miało napędu na przód :)

Ciekawe czy kierowca odczuł różnicę w napędzie, czy może chciał poprawić sterowność do latania bokami lub też skuteczność hamowania :P

Obstawiam jednak że angol nie miał zielonego pojęcia na którą oś ma napęd tak jak w artykule jest napisane.

A co do filmiku to babka pomysł miała dobry, tylko trochę niedopracowany i zakończenie nieudane :P

Opublikowano

:polew:

bauahahahha, juz widzialem ten filmik z ta babka w poniedzialek w strefie smiechu,a we wtorek pod blokiem moich rodzicow taka prawie sama sytaucje na zywo! autentyk! od kilku lat pani ok 50'tki pomyka ladna czarna bmw 635i i we wtorek wlasnie padlem na cyce jak widzialem jak odkopuje przednie kola bo sie zakopala :kox:

Opublikowano

:polew:

bauahahahha, juz widzialem ten filmik z ta babka w poniedzialek w strefie smiechu,a we wtorek pod blokiem moich rodzicow taka prawie sama sytaucje na zywo! autentyk! od kilku lat pani ok 50'tki pomyka ladna czarna bmw 635i i we wtorek wlasnie padlem na cyce jak widzialem jak odkopuje przednie kola bo sie zakopala :kox:

Pewnie po to żeby zmniejszyć opory toczenia, zawsze to coś pomaga :)

Opublikowano

Maxym83

wstaw sobie na tył. to zobaczymy. :decayed:

no ale z kucami jakimi posiadasz to i na slickach dał byś rade :cool1:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Wesołych Świąt

Opublikowano

f*ck f*ck f*ck

wracalem przed chwila z miaasta i na sikoraka w poblizu forda chyba mnie fotoradar ustrzelil:/

co prawda mialem gdzies z 85km/h na 70'tce i blysnelo tylko tym czerwonym blyskiem, bez bialego flesza wiec nie wiem czy przyjdzie mandat czy tez nie, ale i tak sie wkurwilem.

kiedys w ostrodzie mi na czerwono blysnelo i nic nie bylo,ale to jakies z 2 lata temu bylo.

trzymajcie kciuki:)

Opublikowano

ty ja tam ostatnio jechałem i miałem wrazenie ze tez zdjecie zrobiło ale jechałem cos ok 60 juz nie raz myslałem ze mandat ale to tak chyba te swiatła od latani sie od tego szkiełka odbijaja :):decayed:

Opublikowano

niee, samo swiatlo od latarni to na pewno nie, blysnelo na czerwono, kolezka mi mowil przed chwila ze jego staremu w zeszlym tyg tez tam niby cyknelo, trudno,zobcze co to bedzie, jesli pomiar bedzie ok to w okolicach 15km/h przekroczylem to mandat od 50do 100pln to bolu nie bedzie, ciekawe tylko jak ten fotoradar ta predkosc mierzy, bo ja na blacie mialem leciutko ponad 80km/h

Opublikowano

Maxym83

wstaw sobie na tył. to zobaczymy. :decayed:

no ale z kucami jakimi posiadasz to i na slickach dał byś rade :cool1:

Co mam sobie wstawić na tył ? :)

a z kucy nie ma się co śmiać, ile jest tyle jest ale dają radę :)

Dzisiaj demontowałem osłone silnika bo mi się pełno śniegu na nią nawaliło i obwisła tak nisko że co chwila tarła o asfalt,

a robiłem to na lewarku na parkingu pod Carrefourem ;) tyle kurw nawrzucałem w tą osłonę jak nigdy ;P

trochę się biedna poobijała i deczko połamała, ale będzie żyć :) trzeba trochę przystopować z wjeżdżaniem w zamarznięte zaspy ;P

Opublikowano

Idą Święta...,

Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim życzę :hi: :hi: :hi:

pamiętajmy w ferworze świątecznych przygotowań o wydarzeniach sprzed dwóch tysięcy lat, które ukształtowały naszą zachodnią cywilizację

...Józefowi ciężko na duszy,

Józef dziecku pieluszki suszy,

Józef kiwa głową ze smutkiem -

Dziecko Boga - a takie malutkie.

Ogień wióry łyka łakomie,

Józef łzą wpatruje się w płomień,

Na co dziecku hołdy koronne?

Dziecko Boga - a takie bezbronne!

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:518_1.jpg

Opublikowano

Zdrowych i pogodnych świąt chłopaki i dziewczyny :):naughty:

xmasv.gif

Opublikowano

WESOŁYCH ŚWIĄT :> :hi:

Opublikowano

Wesołych Świąt Wam wszystkim! :)

Opublikowano

Wesołych Świąt wszystkim życzę :hi:

Opublikowano

Hej Audziacy-Manicy (co niektórzy do potęgi n :wink4:)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANI

Opublikowano

ale sie najadłem :decayed: normalnie na brzuchu to mam ciaze spozywcza :polew:

dlatego dzis ruszam na miasto na fitness :naughty:

załoze koszulke klubowa to bedzie lans bans szał :cool1:

Opublikowano

ale sie najadłem :decayed: normalnie na brzuchu to mam ciaze spozywcza :polew:

dlatego dzis ruszam na miasto na fitness :naughty:

załoze koszulke klubowa to bedzie lans bans szał :cool1:

ja tez dzis i zreszta wczoraj sie objadłem ze masakra

miasto dzis działa to możę też sie przejde