Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwilę mnie na forum nie ma, a tu się nic nie zmienia ZAŁEK dalej rządzi :notworthy:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1430 postów napstrykał :P za odśnieżanie miasta byś się wziął Załeq :P

Q zakładaj i lecisz :P

Opublikowano

A jebac te komunistyczne miasto :decayed: nawet pozadnego klubu nie mamy :thumbdown::disgust::facepalm:

juz 5 razy miejsce sobie odsniezałem tylko zawsze wyjade i jaka k**wa pazerna tylko czeka zeby zajac odsniezone bo k**wa sam nie odsniezy :angry: cioty j**ane :):decayed:

Opublikowano

No fakt, ja już dawno przestałem chodzić do miasta na imprezy :P w Londynie są lepsze ;P

A co do odśnieżania sobie miejsca, to ja sobie daruje, nowe oponki są to można wszędzie wjechać :)

Może czerwoną taśmą sobie ogrodź miejscówke :) ale dziwi mnie brak respektu Twoich sąsiadów do Ciebie ;P

Powinni Tobie odśnieżać i jeszcze pilnować miejsca, przecież jesteś największym spamerem na forum, muszą być jakieś przywileje z tego :P

Opublikowano

No fakt, ja już dawno przestałem chodzić do miasta na imprezy :P w Londynie są lepsze ;P

A co do odśnieżania sobie miejsca, to ja sobie daruje, nowe oponki są to można wszędzie wjechać :)

Może czerwoną taśmą sobie ogrodź miejscówke :) ale dziwi mnie brak respektu Twoich sąsiadów do Ciebie ;P

Powinni Tobie odśnieżać i jeszcze pilnować miejsca, przecież jesteś największym spamerem na forum, muszą być jakieś przywileje z tego :P

po 1 jebac Londyn za duzo murzynow i ciapkow tam :decayed: bym dostał tam wyrok od razu za jakies pobicie albo zabojstwo :naughty:

po 2 oponki oponkami jak sie powiesiłem to i oponki nie pomogly :polew: :polew: :polew:

po 3 dzis sasiad mi wjechał na odsniezone miejsce ktore 2 godziny wczesniej odsniezyłemi patrzył przez okno :polew: to jak podjechałem na parking za nim i on sie wjebał w moje miejsce to od razu podjechałem zastaswiłem go i mowie i co teraz ?? a on głupi usmieszek i mowie ze było wolne to wjechał

Gdzie k**wa samochod dalej tez wolne tylko nie odsniezone i mowie debilowi wyjedz pan bo ja sobie tu odsniezyłem to on ze nie wyjdzie no to sobie tak mysle c**j Ci w dupe stary c**ju i poszedłem na chate :confused4: wypiłem herbatke i tak se mowie c**j nie daruje mu tego :naughty: patrze przez okno a sasiad pracuje w wodkanie i koparka mu miejsce odsniezała no to biegiem na doł i podchodze i mowie jaka syt miałem no to chłopaki nie myslac długo wzieli 3 łychy sniegu i zasypali sasiadowi fure od tyłu bedzie co miał c**j rano odsniezac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

po 1 jebac Londyn za duzo murzynow i ciapkow tam :decayed: bym dostał tam wyrok od razu za jakies pobicie albo zabojstwo :naughty:

po 2 oponki oponkami jak sie powiesiłem to i oponki nie pomogly :polew: :polew: :polew:

sasiad rano bedzie odsniezal na bok, akurat przed twoj samochod, bo bedzie wiedzial ze to twoja sprawka :P

trzeba mu bylo wiadro wody wylac na dach :P

zamiast odsniezac lepiej skolowac butle gazowa z palnikiem do grzania papy i po sprawie :P

Opublikowano

NIECH sporbuje odrzucic za moja fure to k**wie cały samochod zasypie i do wiosny bedzie odsniezał :kox:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 22:20_________________________________________________w tamtym roku koledze pod drzwi garazowe typ z garazu z boku odrzucał snieg no to sie wkurzylismy a ze było tak 0 stopni a to był piatek :naughty: najebalismy tyle sniegu ze drzwi nie było widac :) a w niedziele w nocy przyszedłmroz -15 :naughty: i musiał biedak wszytsko skuwac :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 22:20_________________________________________________w tamtym roku koledze pod drzwi garazowe typ z garazu z boku odrzucał snieg no to sie wkurzylismy a ze było tak 0 stopni a to był piatek :naughty: najebalismy tyle sniegu ze drzwi nie było widac :) a w niedziele w nocy przyszedłmroz -15 :naughty: i musiał biedak wszytsko skuwac :polew: :polew: :polew:

no niesamowite,

niebywałe wręcz...

:polew: :polew: :polew:

Załek na klubowicza !!!

Opublikowano

dobra, dobra.. sruty, druty, a tam gdzieś pomysł o chlanku padł i jakoś zanikł.. nieladnie :thumbdown:

Opublikowano

siema :hi: cieniasy co tam porabiacie dzisiejszego wieczoru?

Opublikowano

uczymy sie :confused4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

nie rób scen!

pijany jestem.. ale podzielam zdanie kolegi :P

Opublikowano

najebanemu piekne miasto noca :naughty:

Opublikowano

nom :) i cieplejsze także się robi :cool1:

a dziś spot na rusi czy pod uranią?

Opublikowano

Jedziemy pod Uranię :)

Opublikowano

jedzieMY?? w sensie ze Ty tez będziesz? :) w ogóle.. ktoś będzie? ostatnio były 4 osoby chyba :kwasny:

Opublikowano

Ja dziś będę :>

Opublikowano

i kto był pod urania ?? :decayed:

Opublikowano

taktuś kupił choinkę i.. to wszystko :P