Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedz moze arko bedzie :decayed::naughty:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pewnie bede :tongue4: zobaczymy

Opublikowano

drogi pawle nie gniewaj sie ale żonka załatwiała od siebie z firmy -taniej to sie zgodziłem bo termin był szybki,w ciągu jednego dnia w godzinach pracy ,więc poszło :gwizdanie:

Simka

No a za co mam się gniewać...bez urazy z tym dębem to był żart :decayed:

Pozdro wszystkim i miłego dnia

Opublikowano

ale jakie ja mam teraz Pawełku heble w astrze to szok :decayed: prawie jak w ałdi :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale jakie ja mam teraz Pawełku heble w astrze to szok :decayed: prawie jak w ałdi :naughty: :naughty:

:good:

Opublikowano

siemka człowieczki co słychać?

Załek może byś w końcu zmienił tą astrę na jakieś s3/s4!

Opublikowano

s3 jebie haldexem :D:naughty: s4 zalezy jaka 2.7bit ciężko ogarnąć dobry egzemplarz to po 1sze jeżdżąc teraz B6 przejście do B5 to jak dla mnie downgrade :confused4: 4.2V8 oprócz dźwięku szału nie robi :kwasny: a na B8 3.0 na kompresorku mnie nie stać :naughty: :naughty: :naughty:

teraz to ja mam ważniejszy priorytet niż fura :decayed: dociułanie jak najwięcej do wkładu własnego :evil: jakieś kredo i własna EMKA :decayed: :decayed:

Opublikowano

relatywnie emka (nie mieszkanie) jest tańsza od rs'a :naughty:

Opublikowano

ja akurat mówiłem o mieszkanku :)

a co do emki Bi Em Dabjlu to ostatnio gadałem z kolesiem po 40 stce pod realem stał przy RS6 blachy WI :) i sie zapytałem czy jego okazało sie ze tak :gwizdanie: w środku to ja nie mam pytań kokpit wygląda jak centrum dowodzenia światem :cool1: i mówił ze wcześniej miał M5 :decayed: ale jak to powiedział to jest fura na 1/4 roku w Polsce bo 3/4 nie używasz tej mocy :confused4: i nawej walce 295 na tył nic nie pomagaja :gwizdanie: opowiadał jak lekko spadł deszcz i kumpel go łoił a4 2.0TQ i go to wkurwiało ze zanim złapał trakcje już po wyścigu :decayed: a teraz mówi jest 5.0V10TT +Q i jest zajebiecie :)

Opublikowano

Załek młody jesteś po ch...j Ci własne M!!! Kupuj furę!

Opublikowano

ta i w furze bede mieszkał tak ??? :polew: :polew: :polew: :polew:

Zapamiętaj Karolu !!! :cool1:

1. Gimnazjalistki lecą na kasę

2. Licealistki na furę

3. Studentki na mieszkania

:> :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

w dziwnym towarzystwie się obracasz!!!

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

jutro masz szanse na 45 mln złociszów na parę mieszkań będziesz miał i porządną furkę marki AUDI of kors :good::polew:

jak tam beduini kwiatuszku? ,wrażenia z podrózy tez pewnie ciekawe -rosjanki były ? :naughty:

Opublikowano

oj były były :tongue4:

wrażenia rewelacyjne, polecam każdemu z was taki wypadzik, naprawdę warto :good:

Auta bez wycieraczek, nikogo nie obchodzi ile masz wbitych miejsc siedzących w dowodzie rejestracyjnym, auta 5-o osobowe biorą osób 10-12 (kombi), a co do pikapów to jazda bez ograniczeń!

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked:

KUP SOBIE SUBARU I POJEDŹ NA WYŚCIGI GÓRSKIE!!!

Opublikowano

wygrałem/////////////////// :polew: :polew:

na 33 zakłady 5 x2 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 22:35_________________________________________________widzę że i Michaś nic nie wygrał,bo tu siedzi :polew: :polew:

Opublikowano

a ja wy***ałem 4ke i 3ke :) a obstawiłem 10 zakładów :) :> :> ciekawe ile bedzie za 4ke :kox: pewnie ze 100 pare zł : :gwizdanie:

Opublikowano

a ja wy***ałem 4ke i 3ke :) a obstawiłem 10 zakładów :) :> :> ciekawe ile bedzie za 4ke :kox: pewnie ze 100 pare zł : :gwizdanie:

no kolego to jakies 0,7 stawiasz :gwizdanie:

Opublikowano

no zaleje fure :D i jazda na Witosa teraz jest za***ista pogoda :evil: :evil: coolery tak nie puchną :decayed: :decayed: