Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: mowie o zeszlotygodniowym spocie, wiem ze dzis nic nie bylo :polew:

zakochales sie? dawaj foty :decayed:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Załeczeq- :good::wink4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale wam łatwo wkrecic :decayed::wink4: łykacie jak młode pelikany :kox: :kox: :kox: :kox:

ale ją bym pokochał :D:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

25smo91.jpg

Załeczeq pitoli system i nie ma zamiaru byc pucybutem :cool1: :cool1: :cool1:

Trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajać :dance: :dance: :dance::sarcastic: :sarcastic: :sarcastic::dance2: :dance2: :cygaro::gicior::krol: :krol: :krol: :krol:

Opublikowano

czyja ta furka nad furkami? :kox::slina:

Opublikowano
Opublikowano
:polew:
Opublikowano

OO f*ck V8 turbo :kox:

Opublikowano

siemka,

nie ma to jak silnik 2,3 R5 hehehe.

Opublikowano

haha, cwaniaczku :tongue4: opowiadaj jak wrazenia i jakie juz mody poczyniles :decayed:

Opublikowano

OO f*ck V8 turbo :kox:

Moj TY Paziu :) czy ty widziałes kiedy kolwiek A4b8 z V8 po maska :D ??

bo ja wiem jedynie o V6T ( na kompresorze ) :>

oooo taki

a6tfsi.jpg

Opublikowano

eeejjj Tyyyy Tyyy cffaniaczku jeden Tyyy;p

a co Ty myslisz, ze swapa to nie mogli zrobic :decayed: skad mnie to wiedziec po zdjeciu co pod maska siedzi, znaczkiem sie zasugerowalem.

chociaz patrzac np na to co nosb wyrzeźbił z b6 to wszystko sie moze zdazyc :kox:

Opublikowano

2.7 to już niestety stara konstrukcja :confused4: teraz w modzie VR6 z r32 albo R36 :):decayed:

Opublikowano

Nie ślińcie się tak :decayed:

Opublikowano

haha powiedz marku jak tu sie nie slinic na takie np r36 + doladowanie :kox:

Opublikowano

caly problem w R36 to perdolone FSI :gwizdanie: ale chłopaki juz to obchodza wywalajac FSI i zakładaja stara listwe i jest git :good:

btw Adrianus kumpel sobie robi przez zime w Cuprze stage II i powinno byc 300 + :naughty:

Opublikowano

aaa przez zime, przeczytalem najpierw ze na zime 300+ robi i sobie myslea co on na kolcach z przodu bedzie jezdzil :decayed: hehe

trzymam kciuki i daj znac co za set up wstawi.

ja ze swoim autem nie bede robil nic (chyba), czas zbierac na M'ke:)

Opublikowano

no niestety mam ta sama opcje :> Mka ważniejsza :) a co do kumpla setupu to wleci wydech cały pewnie 3 cale , FIMC i korekta softu :):wink4:

juz nawet na tym setupie co teraz jest czyli 250 kuca i 380 Nm to już ładnie jedzie :naughty: :naughty: :naughty: ostatnio jak sie złapalismy z a6 3.0TDI to koles sie zdziwił :):decayed:

Opublikowano

Pytanko. Wg Waszej rozpiski spot jest 16.11 a jak ja liczę od ostatnich spotów to wychodzi 13.11. O co kaman?

Ostatnio spot był 30.10 co chłopaki z Iławy i Ostródy zawitali (mnie niestety nie było z Pawłem bo byliśmy w drodze z moim nowym nabytkiem) czyli następny wypadający co 2 tygodnie wychodzi 13.11.

Nawet z kwiatkiem gadałem u żany i pawła na garażu tydzień temu że spot wychodzi "za tydzień to się spotkamy" czyli 13.11.

Godzina zostaje na okres zimy też 16?

Opublikowano
  • Autor

Pytanko. Wg Waszej rozpiski spot jest 16.11 a jak ja liczę od ostatnich spotów to wychodzi 13.11. O co kaman?

Ostatnio spot był 30.10 co chłopaki z Iławy i Ostródy zawitali (mnie niestety nie było z Pawłem bo byliśmy w drodze z moim nowym nabytkiem) czyli następny wypadający co 2 tygodnie wychodzi 13.11.

Nawet z kwiatkiem gadałem u żany i pawła na garażu tydzień temu że spot wychodzi "za tydzień to się spotkamy" czyli 13.11.

Godzina zostaje na okres zimy też 16?

ja tam widze na rozpisce 13.11 :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

ja jebieee!! :wallbash:

alez sie zdenerwowalem, dopiero z garazu wrocilem, zmienialem kola na zimowe w audi i co sie stalo? mam 3 zimowki i jedna letnia bo w srubie zabezpieczajacej ukrecil sie leb :evil: f*ck, jade jutro do dtcar'u i niech mi gosc to ogarnia,skoro taki bubel mi sprzedal.(przeciez przesadnie silny nie jestem, a krecilem lapami tylko :wallbash:)

druga sprawa f*ck, po tym jak wyszla kicha z kolem w audi zabralem sie za pande, kola zmienilem i co?

i zatrzasnalem kluczyk w stacyjce, k**wa mac! a nawet drucianego wieszaka nie mam zeby samemu pokombinowac, z samego ranca musze do jakiegos magika dzwonic, aby przyjechal i pomogl otworzyc, ciekawe ile mnie skasuje :angry: