Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: , dawno nie byłem sorka zamuliłem troszkę urlopik mam i się synem zajmuje , moje A4 -bo to on jest :decayed: na razie zapala za 1 machem ale coś czuje że dziś lub jutro nie będzie taki skory do rozruchu,od razu pytanko do diselka jaki akumulatorek polecacie i gdzie w olsztynie za przystepną cene można nabyć i co ze starym zrobić ? acha no i jak go qwa wymienic bo tam taki plastik w poprzek idzie nad akumulatorem :mysli: pozdrawiam degustatorów :drunk: :>
  • Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 463,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do aku to zagadac z Czaja :D on ma jakiegos znajomoego w Premarze :) aa i Zbychzz chyba tez ma gdzies wtyki :wink4: a z tym plastikiem to uwazaj na takim mrozie :decayed: lubie pekac :confused4: jak mi padł aku to pojechałem do Pawła na warsztat i czekałem az troche sie ogrzeje i dopiero sie doniego dobrałęm :) tam przy aku musił miec długiego torxa bo tam z dołu trzyma taka stopka :good:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 08:10_________________________________________________W Premarze zostawiłem stary aku :) w wieksosci sklepow biora stare

Opublikowano

a co to ten premar?

Opublikowano

Arek, jak będziesz miał już aku to zapraszam do mnie na wymianę :good:

Ja swoją centrę futurę 77Ah/ 760A znalazłem w dobrej cenie na allegro,

firma okazało się, że ma także sklep w Olsztynie

http://allegro.pl/akumulator-centra-futura-77ah-ca770-77-ah-warszawa-i2079654098.html

pojechałem i z palety z centrami futurami otrzymałem swoją :decayed:

Opublikowano

ja z kolei jak szukalem do pandziawki aku to w premarze wcale nie mieli jakiejs dobrej oferty. dlatego kupilem centre w agromie, tzn kupilem od razu 2 sztuki dla mnie i marty i jeszcze dostalem rabat po 2dychy na sztuce:)

Opublikowano

Ja mam chyba taka centre jak marek podał linka :) zobacze jak z roboty wroce :>

Opublikowano

Ja do siebie na jesieni kupowałem taki Boscha 80Ah, http://allegro.pl/akumulator-bosch-silver-s4-80-ah-740a-wys-175-80ah-i2068815366.html

Daje radę, cena też znośna :)

A może ktoś wie gdzie skupują stare akumulatory? mam ze 3 sztuki :)

Opublikowano

na każdym pierwszym lepszym skupię złomu z 20- 30 za sztukę będzie :naughty:

Opublikowano

witajta.

ja niestety już nie mam tam kolegi,zmienił pracę :confused4: ,a i u mnie 2 autka jak na razie pala ładnie :)

Opublikowano

Jak coś chcecie z części, chętnie pomogę:D:cool1:

Opublikowano

Jak coś chcecie z części, chętnie pomogę:D:cool1:

jeszcze ciepłe ?? :naughty:

Opublikowano

zderzak przod, tyl, progi S4, kkk k04-s , 4 metry nierdzewki 3'' , rns-e navigation i bede happy:)

Opublikowano

za dużo nie chcesz?? :naughty: a tak na serio zapraszam do sklepu na artyleryjską dawna pralnia wojskowa, chyba jedyny budynek z kominem i mówcie że mateusz was przysłał. Mam nadzieje że będziecie happy :>

Opublikowano

Łysy na uj Ci k04 ?? :naughty::mysli: :mysli: :mysli: :mysli: znalezienie k04 do wzłuznego graniczy z cudem :D szybciej dostaniesz GT28Eliminatora :) a roznica cenowa niewielka :)

Opublikowano

z cudem, ale sie da, dobra eliminatorem tez bym nie pogardzil, plus jeszcze wal, i dyfer i oj sporo by sie tych gadgetow dozbieralo do listy zyczen:)

Opublikowano

ja jakis czas temu patrzyłem w USA to k04 to wzdłuznego kosztowało cos ok 3000 a eliminator ok 3500 czy jakos tak :)

Opublikowano

kejsi widzialem cie dzis jak zawijales rogala na przeciwko sliwy, startowalem spod banku pko, wymien tylne lampy na poliftowe, usun znaczek z klapy i bedzie elegancka seria:)

Opublikowano

adrianus bardzo możliwe,kilka razy dziennie tam zawracam.o tych lampach już myślałem,natomiast nie wpadłem na pomysł żeby znaczek usunać,przemyśle to :)

Opublikowano

Jest jutro spot czy nie :??