Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I jak Wam się podoba po nowemu ?

po nowemu jakoś ale denerwuje mnie, że wszystkiego trzeba szukać. A tak a propos ktoś wie gdzie jest link do nieprzeczytanych postów ? (tych co się wnich brało udział oczywiście ;) )

coś mi się wydaje, że przez te upiększenie liczba użytkowników drastycznie spadnie ;P

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemano, wow f*ck , ale jakos tak dziko teraz po nowemu na tym forum. dopiero sie zalogowalem, bo wczesniej nei moglem, masakra jakas.

musze poszperac, polatac to forum, obeznam sie i ocenie czy lepiej czy gorzej

pozdro all

Opublikowano

Arko twoja fura widziana dzis zaparkowana pod energetykiem :guma:

Opublikowano
Arko twoja fura widziana dzis zaparkowana pod energetykiem :guma:

A ty co tu ...... robisz o tej porze w piątek singlu :tongue4:

Opublikowano

A co mam robic siedze na forum :tongue4:

Opublikowano

Robimy jutro spota czy nie /??

Opublikowano

gdzie spotujecie?

Bo Kormoran chyba ostatni raz zalicza Koronę i wracamy za 2 tyg na Ruś.

Opublikowano

Załeczeq byłem w urzedzie skarbowym pita złożyć he he a tam nie ma gdzie zaparkować wiec podjechałem pod swoją byłą bude :)

Opublikowano

awrr co za forum zalogowac sie nie moge

Opublikowano

Ja pitole po 4 dniach dopiero udało mi się zalogować!!!

Co to qwa jest!!!

BTW jedzie ktoś na spota czy nie?

Opublikowano

I jak był ktos na naszym wspaniałym spocie olsztynskim :dancing:??

Opublikowano

A w tej bajce były smoki ?? :D

Opublikowano

NIE smoki jadły dziewice :banan: i dlatego wygineły z glodu :D:kox:

Opublikowano

Ja z takim pytaniem do was :) Będę musiał ustawić zbieżność i naczytałem się, że w wielowahaczowym zawieszeniu ustawia się też jakąś "krzywą zbieżności" na specjalnej belce, nie tylko samą zbieżność.

I moje pytanie jest takie czy ktoś wie gdzie w Olsztynie jest zakład który zajmuję się takim ustawianiem? :)

A drugie pytanie, to wie ktoś co się dzieje z naszym forumowym mechanikiem Pawłem? dodzwonić się nie można, nie odpisuje i nawet w warsztacie nie zastałem :P Chyba że się na mnie obraził.

Opublikowano

witam andrzej ja nigdy żadnej <krzywej zbieżności >nie ustawiałem tylko zbierzność na drązkach i tyle.ustawiał ni jakis znajomy pawła sławek na piłsudskiego kolo lotosu 70zł przyjemność

Opublikowano

Byłem u tego Sławka jakieś 3-4 miesiące temu i musiałem poprawkę robić bo ściągało mocno na prawo, później poprawił ale dalej trochę ściąga w prawo. No i mam problem jeszcze z pływaniem samochodu na dziurach, koleinach i na śliskiej nawierzchni, d*pa rzuca na prawo i lewo, tak jakby tuleje belki do wymiany, amorki i sprężyny sprawne bo wymieniane. Zawiecha z przodu bez luzów, dzisiaj na przeglądzie sprawdzane na szarpakach, u Sławka na stacji też wcześniej sprawdzane. Jak wymienię tuleje belki to chcę zrobić zbieżność, ale właśnie tak jak się to powinno wykonywać zgodnie ze sztuką regulacji zawieszenia wielowahaczowego ;)

Opublikowano

MAXYM do do Pawełka to pewnie napisze sam co i jak :dancing:(bo ma przeprowadzke ) a co do zbierznosci ze sciagało itp itd :D:thumbup1: sprawdz czy nie masz jakis spawow na podłodze :naughty::kox::dancing:

Chłopy co wy na to żeby się przenieśc od następnego spotu na RU$ ?? dzień już dłuższy to można byłoby sie tam przenieść ??

Opublikowano

A to by wyjaśniało dlaczego nie ma czasu :)

A co do spawów to nic tam nie ma, 4 lata śmigam tym autkiem (ok 160tys km) i zawsze było ok,

do czasu wymiany drążków i końcówek. Wymieniony jeszcze lewy banan na Master Sport niestety,

jak się nie uda porządnie ustawić to wymienie ten wahacz na Ruville, tak jak reszta.

Ale najpierw do wymiany tuluje belki i sprężyna lewa przód :) po tym walka ze zbieżnością :)