Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezła ekipa się szykuje :).Pozdrowionka.

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka Panie i Panowie

no może i dla mnie się uda przybyć na spocik i podbić frekwencje

Jak co to wezmę żonę to kobitom będzie raźniej. :decayed:

:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Zapraszamy zapraszamy :cool1: szczególnie Panie - fanki Aczwórek oraz żony, narzeczone, dziewczyny i kochanki :tongue4:

A tak apropo "organizatorzy" - jakieś atrakcje przewidziano? :evil:

Opublikowano

Atrakcje?Wyścigi na ćwiartkę mogą być? :>

Opublikowano

A tak apropo "organizatorzy" - jakieś atrakcje przewidziano? :evil:

Na dachu najładniejszej A4 rozpalimy grilla, tańce też jakieś będą... ogólnie KOX :kox::decayed:

Opublikowano

Ja proponuje taniec na lodzie ;) w koncu lodowicho jeszcze dziala ;)

Opublikowano

Ladnie... mam 3 piedziesieciozlotowki w portfelu, zaraz zobacze czy prawdziwe ;P

Opublikowano

Ladnie... mam 3 piedziesieciozlotowki w portfelu, zaraz zobacze czy prawdziwe ;P

my adadurowi będziemy płacić w 50 za ramki to chłopak się zdziwi jak przeczyta ten artykuł :polew: :polew:

Opublikowano

Łoj łoj dobrze ze to nie moja bedzie miss :-) najpiękniejsza. Ja w nagrodę przywiozę paczki :-) . A kto bukuje ciepła herbatę? :-)

Opublikowano

To ja przywiozę pół litra i będzie się działo... :decayed:

mamy przyozdobioną przez Skrzypka fotkę w pierwszym poście, jak się podoba?

Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini... :kox:

Opublikowano
  • Autor

Nie uległ mojej sugestii aby napisać , że kobitki na spoty przyjeżdżać muszą obowiązkowo w spódniczkach mini... :kox:

jeszcze wszystko przed nami :> to dopiero pierwsza wersja a jak czas pozwoli będą następne mam nadzieję lepsiejsze :tongue4:

a i jeszcze jedno, twoja sugestia była nieco inna :tongue4: chyba lepsza od tej oficjalnej :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jeszcze wszystko przed nami :> to dopiero pierwsza wersja a jak czas pozwoli będą następne mam nadzieję lepsiejsze :tongue4:

a i jeszcze jedno, twoja sugestia była nieco inna :tongue4: chyba lepsza od tej oficjalnej :polew: :polew: :polew:

Chłe, chłe, chłe, fotka Pameli Anderson trzymającej logo Audi chyba tu nie przejdzie :banan3:,

ciekawe jak będzie z frekwencją, możliwości naszego regionu to spoko około 20-tu audiczek, z resztą nie ważna ilość tylko jakość,

ważne żeby wyklarowała się stała mocna ekipa, czego konsekwencją będzie status klubowicza dla najaktywniejszych i umocnienie pozycji naszego regionu na forum ogólnopolskim

Opublikowano
  • Autor

Chłe, chłe, chłe, fotka Pameli Anderson trzymającej logo Audi chyba tu nie przejdzie :banan3:,

ciekawe jak będzie z frekwencją, możliwości naszego regionu to spoko około 20-tu audiczek, z resztą nie ważna ilość tylko jakość,

ważne żeby wyklarowała się stała mocna ekipa, czego konsekwencją będzie status klubowicza dla najaktywniejszych i umocnienie pozycji naszego regionu na forum ogólnopolskim

wydaje mi się, że jeśli spociki będą odbywały się regularnie to i więcej osób będzie w nich uczestniczyło :a4fan:

Opublikowano

Ogolnie duzo "aczworek" jezdzi po Olsztynie i okolicach. Sam jezdzac na Dobre Miasto nie raz na trasie widze jakiegos NO... lub NOL... W wiekszosci mlodzi ludzie, wiec trzeba jakos ich zwerbowac :)

Zastanawia mnie tylko kto moja niunie skopiowal :P Ostatnio az sie wystraszylem idac przez miasto, ze mi auto ukradli. Kiedys tylko 1 czerwona avantka poza moja jezdzila, a teraz sie namnozylo, ze juz sie pogubilem.

Opublikowano

Ja jak znowu nie zaśpię to przyjade na spota :) na ostatni o 13 czy 14 zaspałem :embarrassed:

Opublikowano

Ja z kolei mogę się jutro trochę spóźnić,

rozumiecie, niedzielny rodzinny obiad u teściowej... :wink4:

Opublikowano

a ja chyba nikogo nie znam oprócz Ciebie taktuś :P

chyba że nie kojarzę kogoś kto wpadał na zloty AKP :P

Opublikowano

a ja chyba nikogo nie znam oprócz Ciebie taktuś :P

chyba że nie kojarzę kogoś kto wpadał na zloty AKP :P

Bo Ty chyba bardziej z AKP trzymasz niż z naszą mafią :bicz3: :cool1:

ale spox, odkupisz grzechy jak wpadniesz na spota :wink4:

tu twoja rodzina, tu twój dom... :a4fan: :oklaski:

Opublikowano

Bo Ty chyba bardziej z AKP trzymasz niż z naszą mafią :bicz3: :cool1:

ale spox, odkupisz grzechy jak wpadniesz na spota :wink4:

tu twoja rodzina, tu twój dom... :a4fan: :oklaski:

Ostatnie pół roku z nikim nie trzymałem, bo w kraju mnie nie było :cool1:

a tak to trochę tu, trochę tam się pokręciłem :)

w końcu autkiem podlegam pod oba fora :rolleyes: