Zaleczeq Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 tyle czasu Nie moja wina ze nie mieli nigdzie ori cewek ;( Zamówiłem u Palmy a i tak czekac musiałem ale chcociaz z ceny mi zjechali za czekanie [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 20:50_________________________________________________ Wkońcu cewki wymienione jest lepiej? No lepiej zapłony nie beda wypadac jak wczesniej A tak wogóle to dopiero sie skapowałem ze chyba mam pakiet oświetlenie :polew:
Wck Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Mam pytanie co wchodziło w skład pakietu oświetlenie ?? Nie mam aktualnie porownania do A4 bez pakietu, ale w A4 z pakietem tak z pamieci jest: - oswietlenie na nogi (na dywaniki) - oswietlenie na nogi w drzwiach - podswietlany schowek - podswietlany schowek w podlokietniku - podswietlane pokretla nawiewow - oswietlenie w podsufitce z przodu, z tylu (z podzialem na strony) i nad bagazniem (avant) - czerwone diody w podsufitce przy lusterku swiecace w kierunku konsoli srodkowej - podswietlone symbole schowka na monety i uchwytu na napoje - podswietlane czerwona dioda klamki - oswietlenie w okolicach oslon przeciwslonecznych przy odslonietym lusterku z tym ze nie mam 100% pewnosci co do tego co bylo montowane seryjnie, a co w ramach pakietu.
czaja77 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a ja dziś widziałem rozebrany silnik z forda kolegi z pracy po użyciu przez niego oleju lotos minerał. silnik podczas tych mrozów zaczął kichać i prychać,aż w końcu padł. po zdjęciu czapki ,tragedia wszystkie kanały zalepione smołą,odma zapchana.silnik do wymiany,
Zaleczeq Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No to mam wszystko co wypisałeś tylko co to jest " - oswietlenie w okolicach oslon przeciwslonecznych przy odslonietym lusterku" ??
czaja77 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zaleczeq podaj mi nr vin to ci sprawdzę całe jego wyposażenie :gwizdanie:
Wck Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 kurde nie wiedzialem jak to nazwac Chodzi o to ze jak chcesz sie przejrzec w lusterku ktore masz nad czolem to sie swieci lampka
Zaleczeq Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 WAUZZZ8E63A174149 Ale beka z ta lampka do przeglądania :polew: sie dogadaliśmy
czaja77 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zaleczeq poszło na pw tyle że musisz sobie sam je rozszyfrować
mayhem Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 no to jak nie ma nikt szybera.. to moze jakies sugestie skad to wziac? na szrotach sam zlom pod tym wzgledem :/
czaja77 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 no to jak nie ma nikt szybera.. to moze jakies sugestie skad to wziac? na szrotach sam zlom pod tym wzgledem :/ aledrogo?
adrianus Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 moja dziewczyna zjadla paczka bez oblizywania sie :kox:
taktuś Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 moja dziewczyna zjadla paczka bez oblizywania sie :kox: jest hardkorką
mayhem Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 czaja no niby jo.. tylko wiesz - nie wiadomo nigdy co przyjdzie :/ wiec wole tego uniknac ..
kwiatko Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 moja dziewczyna zjadla paczka bez oblizywania sie :kox: no to gratuluję
czaja77 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 kwiatko \ wirus robisz u siebie czy nie?bo jest opcja za 900?
czaja77 Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t116598.0.html;msg1389681#new
Rekomendowane odpowiedzi