Robson Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nie będzie nas wielu ale za to konkretni gracze hehe Dobra to niech będzie ta 17 Micek będziesz? [ Dodano: 15-04-2007, 02:06 ] taktuś, podobno ktoś uczony stwierdził, że w nazwie naszego woj nie powinno używać się myslnika, jak znajdę dowód w postaci artykułu lub wypowiedzi to załączę
micek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ze mna to bedzie tak: jak bede mial kase to napewno wpadne i bede sie kontaktowal co gdzie i jak...a jak nie to poprostu mnie nie bedzie...jak ja nie lubie byc odciety :confused: [ Dodano: 15-04-2007, 22:02 ] No ja niestety nic nie wymyslilem i zamulalaem u kumpla.Szkoda bo naprawde dzisiaj bylo tak okropnie nudno ze nie mialem co ze soba zrobic ale juz nastepnej okazji napewno sobie nie daruje... a koledzy to wogole sie zebrali?! :smile:
taktuś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a koledzy to wogole sie zebrali?Tak, byliśmy we dwoje tzn Robson i ja :biggrin: . Jednak jakby na to nie patrzeć była to inauguracja spotów warmińsko-mazurskich Porozmawialiśmy o furkach, forum i życiu :biggrin: . Robson zapraszał na grilla, ale końcem końców stojąc na parkingu przegadaliśmy dwie godziny. Robson dzięki za spota. Następnym razem musi Nas być więcej :exclaim:
Robson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 :biggrin: no fajnie, że :Nadejszła ta Wielkopomna chwila" Pierwszy w historii spot Warmińsko - Mazurski odbył się z rezultatem zadowalającym. Omówiliśmy sprawy bierzące i przyszłe ) No i tak na marginesie poruszyliśmy kwestię "oprawy tematu" - SPoty Warmińsko - Mazurskie, jak trafnie zauważył Kolega Taktuś warto by było określić nasz wizerunek zaczynając od zabarwienia tekstu - SPoty Warmińsko Mazurskie na forum np. kolorek czarny z czerwonymi W-M, tego nikt jeszcze nie ma a jeśli jest wykonalne to będzie ładnie wygladało i przyciągało wzrok. Myslę, że Ty Micuś jako Główny Sekretarz mógłbyś o to się postarać, napisać do któregoś z Modów żeby Ci pomógł, jak się nie da czarnego z czerwonym ale myslę że to wykonalne to może jakiś odcień zieleni symbolizujący nasz region? albo chociaż znaczki to sprawdzałem można np - •••• Spoty W[glow=red][/glow]armińsko - M[glow=red][/glow]azurskie [glow=red][/glow] •••• Pomyślcie też Koledzy o następnym spocie napiszcie kiedy Wam pasuje. pozdrawiam Robson
gromo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mam pomysl umowmy sie na zloci a4 na lotnisku w olsztynie dajtki.prosze o jakies wypowiedzi.dzien zlotu 1-3 czerwca.jest dlugi czas do organizacji.
Robson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No cześć Gromo ale Ty z Płońska jesteś chyba ? będziesz jechał do Olsztyna? mam pomysl umowmy sie na zloci a4 na lotnisku w olsztynie dajtki pomysł dobry ale wtedy więcej ludzi, za całego woj musiałoby się zadeklarować
micek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Sorry ale naprawde nie mam mnie w domu calymi dniami i nie mialem kiedy popracowac nad tytulem postu...widze ze ktos mnie wyreczyl wiec z gory dziekuje :smile: ...wlasnie ja juz pisalem duzo wczesniej o tym co napisal gromo ale daty cos sie nie zgadzaja wiec trzeba sie dokladnie dowiedziec co kiedy i jak...Proponowalbym w niedziele w miare mozliwosci zeby wszyscy przybyli na spota i bysmy dokladnie obgadali sprawe zlotu na dajtkach...mysle ze jakby pojechalo Nas troche co calkiem niezle wrazenie bysmy zrobili... :exclaim: ...w ta niedziele naprawde postaram sie byc i wszystko dokladnie ustalimy...
Robson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 niezłe wrażenie mówisz :biggrin: . Dla mnie niedziela ok
taktuś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Dla mnie niedziela też ok, ale dopiero od godz. 18
micek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Caly czas wypowiadaja sie Ci sami uzytkownicy...niech reszta tez sie wkoncu zbierze i wlozy w to troche dobrych checi i zapalu... [ Dodano: 21-04-2007, 23:33 ] To jak z jutrem Panowie?!Napiszcie czy napewno bedziecie bo zapowiada sie ze jutro bede mial warunki zeby wpasc na spota...
Manio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a ja nie mogę sie doczekać kiedy będę mógł włączyć sie do szanownego grona naszego warmińsko mazurskiego i olsztyńskiego. Na razie pozostaje mi tylko polowanie na autko.... Hehe ale dajcie mi miesiąc pozdrowienia z Jarot
Robson Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Manio, jak będziesz potrzebował pomocy przy kupnie samochodu to daj znać, na pewno ktoś z członków W-M będzie miał czas żeby Ci pomóc. To jak z jutrem Panowie Micek umawiaj się z chłopakami ja jestem w trasie i będę dopiero jutro w Ol. pozdrawiam
micek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dobra to dzisiaj sobie odpuscimy ale w nastepna niedziele ma byc Nas conajmiej 5 [ Dodano: 22-04-2007, 19:59 ] Bede w olsztynie 25-26-27 bo musze babcie wozic na leczenie wzroku wiec jak ktos bedzie mial chwile czasu to zawsze moge sie spotkac i troche pogadac...Bede raczej do godz 12 wiec jak ktos ma wolny czas to niech daje znac...A w nastepna niedziele ma byc Nas...duzo!!! hehe
lukasho2 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 witam koledzy troche mnie nie bylo jestem teraz do 3ego maja wiec jakis spocik obojetnie w jaki dzien pasuje mi ..mysle ze ta niuedziela bedzie mi pasowala nie mam zadnych planoiw wiec pewnie sie pojawie....
Robson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 lukasho2, no trochę żeś się szlajał po świecie Luk to zsorganizuj coś bądź teraz Gospodarzem
Manio Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 pomoc mysle ze by sie przydala..l. moze jakies badzo pewne zrodla macie i z dobrymi albo bardzo dobrymi cenami ? Troche ten nasz region wiecej kroi jak na poludniu, ale moze znacie takie osoby tutaj dostepne... Na poczatek moze podpowiecie mi na jaki rocznik moge liczyc przy 20-25 tys zl w bdb stanie, silnik zakladam ze bedzie 1,9 TDI
Robson Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Manio ja mogę Ci podać dobre źródła ale w Niemczech i ewentualnie pomóc szukać w niemieckich komisach i u dealerów, co do rocznika i ceny nie ma zasady wiesz że okazja może się trafić inna okazja może być trefna inne autko może być świetne technicznie lecz ciut droższe
micek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Napiszcie kto wstepnie deklaruje sie na spota w niedziele i jakie godziny Wam pasuja bo dla mnie rybka...
Furio Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Yo! Ja też z Olsztyna jestem ale dopiero odwiedziłem ten temat. Z chęcią bym pogadał o a4 z kimś kompetentnym. pozdro [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 25-04-2007, 18:29 ] to nie irc
Robson Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Furio, no witamy Cię Kolego :smile: każdy z nas powie Ci coś co będziesz chciał usłyszeć
Rekomendowane odpowiedzi