Marianb Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Marianb znalazłem te Twoje filmiki na youtube niezłe są No kilka jest Link do nich umieściłem w moim newbie.
kwiatko Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Po wielu próbach udało mi się wrzucić zdjęcie
taktuś Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Po wielu próbach udało mi się wrzucić zdjęcie A gdzie jest to zdjęcie?
kwiatko Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Do profilu! ale jest chyba trochę za duże bo jakieś nieostre wyszło.
lilianatoja Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 No tak ;( babcine pączki i inne smakołyki wymiatają wszystko
Petlik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 http://picasaweb.google.pl/pawe99/ZlotAudiA4080209r# Oto porcja fotek z ostatniego spota ode mnie. Robione przez kolege, z ktorym przyjechalem. Milego ogladania
taktuś Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 No tak ;( babcine pączki i inne smakołyki wymiatają wszystko W zasadzie to lubię wszędzie spożywać, grunt żeby to były pąki, pączusie, pączulki, pączki, pączuleczki... http://picasaweb.google.pl/pawe99/ZlotAudiA4080209r# Oto porcja fotek z ostatniego spota ode mnie. Robione przez kolege, z ktorym przyjechalem. Milego ogladania Bardzo dobre fotki widzę, że klaruje Nam się powoli dwóch spotowych fotografów :oklaski: ( mam na myśli Twojego kolegę i Skrzypka... może ktoś jeszcze dołączy? )
Petlik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja tez postaram sie nastepnym razem wziac aparat, teraz rodzice wzieli na wycieczkie, wiec nie mialem mozliwosci. W kazdym razie kolege posraram sie wziac i na nastepny spot, na ktorym bede, bo co lustro to lustro i umiejetnosci fotografowania oczywiscie
bogdan99 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Bardzo dobre fotki good Dziękuję, cały czas się uczę fotografi, mam nadzieję że następne będą lepsze. widzę, że klaruje Nam się powoli dwóch spotowych fotografów oklaski Postaram się wpadać na następne spoty o ile zostanę zaproszony przez Petlika Spot był bardzo fajny, choć pogoda nie dopisała. Dzień wcześniej i później była super, a na ten jeden dzień musiała się zepsuć :/ Szkoda, ale i tak było fajnie. A i aut było sporo Pozdrawiam
lilianatoja Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Naprawdę niezłe te zdjęcia Petlik (bogdan99) - masz smykałkę , a jeśli to początki to znaczy, że będzie już tylko lepiej :> tylko trzeba ćwiczyć 3 x ćwiczyć. A tak apropo Taktuś, możesz mnie łaskawie poinstruować jak mam się pochwalić obrobioną fotką na forum bez wstawiania linków? Ewentualnie jak wysłac Ci ją na priv.
taktuś Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 A tak apropo Taktuś, możesz mnie łaskawie poinstruować jak mam się pochwalić obrobioną fotką na forum bez wstawiania linków? Ewentualnie jak wysłac Ci ją na priv. Najprościej wrzuć fotkę na jakiś darmowy hosting np. fotosik, oczywiście musisz tam mieć konto, po wysłaniu fotki otrzymasz kody, odpowiedni kod skopiuj i wklej w swojego posta podczas pisania na naszym forum, jak wyślesz posta to ukaże się on Nam z wklejonym zdjęciem, na priva wyślesz dokładnie tak samo, no chyba, że są to mocno prywatne fotki - wtedy podam Ci mojego maila :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Marek doszło pw bo się nie odzywasz :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Marek doszło pw bo się nie odzywasz :gwizdanie: Doszło, doszło przepraszam, ze się nie odzywałem, jestem na forum z doskoku. Słuchaj, na spocie 22. 02. obgadam tą sprawę z ludźmi, ja jestem na TAK. Konkrety po spocie.
lilianatoja Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rapley Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 :kox: :kox:No ładnie się uczymy na kursie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:z Moniką!!!!!!!!!
taktuś Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 :kox: :kox:No ładnie się uczymy na kursie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:z Moniką!!!!!!!!! Jak to kurs robienia szydełkiem, to ja też poproszę
czaja77 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 he wy tu gadu gadu a śnieg sobie sypie
Skrzypek Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Marek doszło pw bo się nie odzywasz :gwizdanie: Doszło, doszło przepraszam, ze się nie odzywałem, jestem na forum z doskoku. Słuchaj, na spocie 22. 02. obgadam tą sprawę z ludźmi, ja jestem na TAK. Konkrety po spocie. co wy tacy tajemniczy??? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi