Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 100 LAT :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 100 Lat Skrzypek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 wielkie dzięki! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie ma lipy !!! Spocik dziś był na Rusi, obecni byli: - Adrianus - Załek - ja :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ekipa mocnego pierdolniecia :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Chyba zbyt długo na Rusi nie staliście, bo zajechaliśmy z Hiszpanem chwilę po 15tej i już nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 15:10 juz odjezdzalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja miałem szczere chęci się zjawić, ale litr whiskey z sobotniej imprezy nie chciał tak szybko wyparować i zaniemogłem w łóżku pół niedzieli ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ja miałem szczere chęci się zjawić, ale litr whiskey z sobotniej imprezy nie chciał tak szybko wyparować i zaniemogłem w łóżku pół niedzieli ;P nie powiem abyśmy aż tak zatęsknili :gwizdanie: :polew: , a po litrze łiskacza to powinieneś przez tydzień z domu nie wychodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Albo Grubo, Albo Wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak Ty mozesz pic łyche w takich ilosciach ja to bym juz zygał 5 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Grzesiek, mam u siebie takie czujniki jak opisane w linku, który podesłałeś http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=186173.0 ale mimo to lustra nie grzeją , albo padły czujniki albo maty grzewcze ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Grześ, Karol a macie u siebie na wyświetlaczu antenkę zegara radiowego, ja nie mam, ale kod wyposażenia mam: U2A = instrument insert with km/h speedometer,radio-controlled clock, tachometer and trip odometer, więc zegar radiowy powinien być, aktywowaliście u siebie vagiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Marku powiem tak ,antenka na starym liczniku raz działała ,raz nie a na nowym jeszcze nigdy mi nie zgasła podobnie mam w a3 a co do lusterek kłóciłeś się że tak nie ma, :gwizdanie:,,a jednak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 aa pamietam ta klotnie w po prostu jak sie fioletowy z rózowym dopadli :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a co do lusterek kłóciłeś się że tak nie ma, :gwizdanie:,,a jednak jest niby jest a nie działczy no ale wezmę się jak znajdę czas aa pamietam ta klotnie w po prostu jak sie fioletowy z rózowym dopadli :polew: :decayed: niektórzy twierdza, że nawet jak nie mam racji to mam rację :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 aa pamietam ta klotnie w po prostu jak sie fioletowy z rózowym dopadli :polew: :decayed: niektórzy twierdza, że nawet jak nie mam racji to mam rację :gwizdanie: To tak samo jak miałem na logice => nie prawda ze prawda to prawda jest nie prawda i wywodzi sie z prawdy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Marek u mnie antenka raz się świeci raz nie (jakoś trzeba z tym żyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam i zapraszam STYCZEN - Najładniejsze zdjęcie A4 na forum kalendarz 2012 - GLOSOWANIE!!! Ankieta rusza od 16lutego, zapraszam rowniez do wysylania zdjec na konkurs w tym roku do kalendarza dostaja sie na kazda strone 4 zdjecia, a wiec wieksza szansa na zobaczenie swojego furacza w przyszlym roku na scianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 uuuuuuu :jerk: :jerk: bedzie sie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 To może i moja seria bez antenki się znajdzie :kox: proszę, chociaż w listopadzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi