Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 to ogarnij jakas sweet focie i bedzie na kalendarzu [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 23:10_________________________________________________chlopaki gdzie w OLN sa dobre i w miare nie drogie akumulatory ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 W biedronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 to ogarnij jakas sweet focie i bedzie na kalendarzu [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 23:10_________________________________________________chlopaki gdzie w OLN sa dobre i w miare nie drogie akumulatory ?? mam kolesia co w tym robi,ale nie mam tel do niego.................. ale może jak byś podjechał do niego i powiedział ze jestes ode mnie, dał by dobrą cenę a jak nie to agroma , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Jutro podjade jak odpali a jak nie to Empiekem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 chlopaki gdzie w OLN sa dobre i w miare nie drogie akumulatory ?? Alcor przy Jagiellończyka, ceny szału nie robia w porównaniu do allegro, ale przynajmniej aku są dobrze przechowywane, to taki sklep akumulatorowy. Ja centre futurkę wyrwałem na allegro za 330zl + 20zl przesyłka, w Alcorze za 400zł, w jakimś innym sklepie widziałem za 460zl , także dobrze szukaj, bo rozpiętość cenowa ogromna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Michał daj znać jaki aku to spytam sie ile by wyszło - może będę potrafił załatwić taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 340 A 70 Ah tak wychodzi z kodu wyposazenia a co tam naprawde siedzi to jutro oblukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 skumajcie to, mam nowego hita!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 widziałem to juz to powinien byc hymn A4 klubu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 dobre, panowie zmieniamy kolor w swoich na czerwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 powołaj się na mnie Grzegorz Czajkowski się nazywam :polew: wczoraj jak to przeczytałem to jebłem Grzesiu miszcz dżedaj btw dzieki Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 100 LAT Mareczku i B8 w garażu :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 NAJLEPSZEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Sto lat Mareczku :good: [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 10:02_________________________________________________Aha jadę do was z ah1n1 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wszystkiego Najlepszego Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kloro Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 NAJLEPSZEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 jakby ktos reflektowal: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187715.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Marku, sto lat! :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Group B 1985: Swedish Rally (Round 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi