taktuś Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dziękuję wszystkim za życzenia :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no właśnie - 100 lat Mareczku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Russian wedding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: http://archi.inosak.org/db/item1382905203_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 będziemy takie na spotach naklejać jak ktoś stanie inaczej od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ciekawe czy sa nacinane czy jako całosc nacinane lepsze bo gorzej zdrapac bo ciagle sie rwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Siemka, jaka tu cisza od paru dni! Załek spamerze bierz się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 witam panowie gdzie można kupić tani dobry akumulator? mój tej zimy nie wytrzymał ale 7 lat to i tak za dużo wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Moj tez nie wytrzymał ja kupiłem w PREMARZE na towarowej odezwij sie do Grzeska bo tam jego kolega pracuje to zejdzie troche z ceny albo do Zbyszka on tam jakies znizki w Gordonie chyba miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilianatoja Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nie było mnie parenaaaaaście dni i nie załapałam się na imprę urodzinową naszego Vipa Ale lepiej późno niż wcale Sto lat Marku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 ty Młody czemu posty usuwasz? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 nie załapałam się na imprę urodzinową naszego Vipa EEE nie ma czego załować stypa była :thumbdown: wypili po 2-3 piwa i do domu bo tu zona tam dzieci jednym słowem zadnego koksu wódki dziwek i kasyna :thumbdown: :naughty: Całe szczescie był ze mna moj paziu Adrianus i poszlismy na pozadny melanz Oooooo taki [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 22:48_________________________________________________ ty Młody czemu posty usuwasz? :gwizdanie: :gwizdanie: bo nastapiła edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 a ta Stypa była beze mnie,?czy jak? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 a ta Stypa była beze mnie,?czy jak? :gwizdanie: napisałem wypiłes 2-3 piwa nastapiła bomba w Twojej głowie i gadałes cos ze zona czeka i poszedłes :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dzięki Monika /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// nie załapałam się na imprę urodzinową naszego Vipa EEE nie ma czego załować stypa była :thumbdown: wypili po 2-3 piwa i do domu bo tu zona tam dzieci jednym słowem zadnego koksu wódki dziwek i kasyna :thumbdown: :naughty: Całe szczescie był ze mna moj paziu Adrianus i poszlismy na pozadny melanz Oooooo taki [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 22:48_________________________________________________ ty Młody czemu posty usuwasz? :gwizdanie: :gwizdanie: bo nastapiła edycja Michaś :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: powrót w wielkim stajlu :polew: /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Natchnijcie mnie weną twórczą - bo mnie opuściła No nie mogę się zabrać do napisania wątku kaletkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 ale mietka pytka Ja TAKU$ Z GRODU ALLENSTEIN ZAPRASZAM NA JAKZE KUNSZTOWNY I ZACNY III ZLOT OLSZTYN - ELBLĄG - POMORZE -KUJAWY Impreza bedzie przednia wkoncu ALBO GRUBO ALBO WCALE Miejscówka: Kaletka Termin Zlotu: ....... Program:Najebka , najebka i jeszcze raz najebka Zakwaterowanie:....... Koszta:..... Lista uczesników:.... Organizatorzy :.... p.s Załka nie bedzie wiec nie bojcie sie trzody nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 p.s Załka nie bedzie wiec nie bojcie sie trzody nie bedzie ???????????????????????????????????????????????????????????/ JAK TO QWA NIE BĘDZIE, A KTO KOKS I DZIWKI ZAŁATWI!!!!!!!!!!!! Załek nie pitol tylko spinaj poślady i widzę Cię w Kaletce!! Bo inaczej :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 No na dzien dzisiejszy nie jade bo mam wtedy egzaminy w szkole ale jak cos to beda was wspierał duchowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi