Zaleczeq Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 i pokaż się na spocie, bo nikt już nie pamięta kto to zbychzz no własnie a kto to jest zbychzz ?? nie pamietam kto to nie pokazuje sie na spotach a rozowy jest :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no i pojechali po mnie duży nawał spraw sprawił, że czasu ostatnio mało się zrobiło ale na następny spocik może w końcu dotre ... (choć nie powiem, bo ostatnio się wybierałem ale niespodziewani goście mi się zjawili) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 pojazd musi byc ja rozumiem spot fura ale spot piwny oposcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 a piwny będzie w połowie Marca................. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 np w ten weekend ?? połowa połowy marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 tylko nie w ten weekend ludziska :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 tak patrzę w kalendarz i pasi chyba dopiero 19.03 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 SIEMAAAAA!!!!!! dawno mnie nie bylo,a tu co?!?!!! raptem 3 strony zapisaliscie, o zesz Wy gamonie :bicz3: widze ze trzeba sie ostro wziac do roboty, apsencja spowodowana byla awaria komputera , poza tym 4 dni w lozku lezalem bo jakas pseudo grypa mnie dorwala,a i auto tez odpoczelo bo zastrajkowalo, ale juz wszystko gittarra YO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 SIEMAAAAA!!!!!! dawno mnie nie bylo,a tu co?!?!!! raptem 3 strony zapisaliscie, o zesz Wy gamonie :bicz3: widze ze trzeba sie ostro wziac do roboty, apsencja spowodowana byla awaria komputera , poza tym 4 dni w lozku lezalem bo jakas pseudo grypa mnie dorwala,a i auto tez odpoczelo bo zastrajkowalo, ale juz wszystko gittarra YO! a co u Ciebie z Kaletką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 spokojnie, powoli, dopiero forum wlaczylem, sie przywitalem i juz na kaletce ozywiscie zapisalem:D fajnie byc organizatorem, powiedz tylko Marku w czym pomoc, co zalatwic itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no witam, już myślałem, że się do kaletki nie wybierasz A fakt Marek mów co i jak trzeba pomóc PS. mam parę pomysłów na fajną zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no witam, już myślałem, że się do kaletki nie wybierasz A fakt Marek mów co i jak trzeba pomóc PS. mam parę pomysłów na fajną zabawę będzie spot piwny,będą rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 będzie spot piwny,będą rozmowy Kiedy Witajcie rebiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 siema parowki ale mi teraz furka smiga ucieszony jak małedziecko dzis poł dnia smigałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 siema parowki ale mi teraz furka smiga ucieszony jak małedziecko dzis poł dnia smigałem niepotrzebie... Ja bym uważał [napinacz paska PK ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 smigałem nie znaczy upalałem upalalismy to Cupre dzis Pawełku wez mnie napisz jaki to jest nr czesci bo mi cos etka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 smigałem nie znaczy upalałem upalalismy to Cupre dzis Pawełku wez mnie napisz jaki to jest nr czesci bo mi cos etka nie działa Cupra jadzie co!!! MIchaś Etke mam w robocie ... może będe miał samą rolkę dla Ciebie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 smigałem nie znaczy upalałem upalalismy to Cupre dzis Pawełku wez mnie napisz jaki to jest nr czesci bo mi cos etka nie działa Cupra jadzie co!!! MIchaś Etke mam w robocie ... może będe miał samą rolkę dla Ciebie wystarczy aaa jedzie kunsztownie i zacnie nie mozemy sie doczekac az bedzie cieplusio wtedy tylko hop na miasto i szukanie przeciwników to jak bedizesz miał rolke to daj znac :gwizdanie: ale jak jutro bedziesz w pracy to wez mi napisz nr ori tej czesci A gadłem dzis własnie z Madejem to pewnie na wiosne wjedzie FIMC, wydech i Airbox i do tego wieksza pompa paliwa i 300 powinno byc :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Pawle tak jak Marek pisał prawdopodobnie 19 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 http://allegro.pl/napinacz-paska-klinowego-audi-a4-a6-00-1-8-1-8t-i1454068124.html cos takiego Pawełku ?? [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:39_________________________________________________ Pawle tak jak Marek pisał prawdopodobnie 19 marca urwa szkołe bede miał a fura nie przyjade pier... siedziec i patrzec sie jak szpak w piz... wszyscy pija a ty siedzisz i nic tylko cola i lech free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi