Opublikowano 12 Stycznia 201214 l true true [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 22:38_________________________________________________siemka z rana co to za cisza w eterze?
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l urwa w uj roboty ale zawsze znajdzie sie czas na a4 klub i na fejsa :decayed:
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l to jest dobre pytanie :naughty: :naughty: Adrian miał chyba do niego nr to moznabyłoby zadzwonic i sie zapytac czy wpada na spotka piwnego ciekawe jak tam nasz magik mechanik czy wpadnie
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l uwaga uwaga wykonawszy telefon do naszego czarodzieja sa duze szanse ze pojawi sie na spocie piwnym
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l nie tak ci się tylko zdaje , ja cały czas obserwuję a i od kiedy kupiłem sobie xboxa jakoś nie mam czasu
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l haha to juz wiem gdzie robimy spota:D salon gier i rozpustnych zabaw u grzesia dzwonilem do mayhema w zeszlym tygodniu, plakal ze ma tyyyle pracy i nie ma czasu na forum. mowilem o spocie zapraszalem, obiecal ze wpadnie na chwilke, ale nie dluzej bo mu alibi nie pasuje nie iwme o co kaman, nie chcial sie przyznac, moze jakies zle wspomnienie z dziecinstwa:) zartuje Damiano, bez urazy
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l jak to xbox jak to może wpadnę o co qwa kaman!!! spot piwny nie jest często! ruszamu dupska i do alibi w sobotę na 19. koniec i kropka![br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 21:27_________________________________________________btw, Holo dalej jedzie na szczęście
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l Autor nie tak ci się tylko zdaje , ja cały czas obserwuję a i od kiedy kupiłem sobie xboxa jakoś nie mam czasu i do tego kinect i jest masakra
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l kinect jest w pyte jak masz ta gre http://allegro.pl/dance-central-2-kinect-xbox-360-gratis-i2050077310.html i troche ogarnaisz to masz takie rwanie na domowkach ze maskara lepsze niz bys podjechal pod klub Bi Em Dablju :polew: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 05:48_________________________________________________ale najlesze by było to
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l no to jutro będziecie mogli potrenowac connecting people zamiast jakiegos tam kinecta-polecam karaoke ,pośpiewacie no i dupką poruszac też możecie :polew: alibi rules