eSPe Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pany leci ktoś do Elbląga w sobotę? Bloku z Pomorskiego i Miki z Elbląga ogarnęli miejscówkę i robimy spot 2 regionowy (Pomorze i WM) na rozpoczęcie sezonu. Kormoran jak coś rusza w sobotę o 9:30 spod Polmozbytu na Piłsudskiego. Więcej info na temat imprezy: http://www.audi80.pl/dwuregionowy-spot-wisoenny-elblag-vt77019.htm Warmińsko-Mazurski Klub Audi - Kormoran • Zobacz wątek - Wspólny spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Widze sezon spotowy pelna geba sie zaczyna, no mnie nie bedzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VectorC Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wybieracie się jutro na spota ? Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 zgaszam obecność Rezerwować Pany termin na NOWY STAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Na spocie obecni byli : -Zaleczeq -Skrzypek -Zbychzz -Arko72 -Jaccov6 -Czarna mamba :decayed::decayed: zdjecia wstawi Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 chyba tez bylo srebne b5 NGI stali z jakas ekipą.Najlepsza frekwecje i tak miala milicja w pewnej chwili byly 3 radiowozy a na koniec myslalem ze jeszcze superB do nich dolaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 wrzuc foty pozniej no i napisz pw do skrzypka w sprawie spota za 2 tygle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 spot był tak expresowy że z fotkami krucho:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielPapke Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Panowie i Panie odnośnie mojego postu , może ktoś pilnie pomoże ? http://a4-klub.pl/serwisy-samochodowe-36/potrzebny-specjalista-tdi-268484/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 przeciez dostałes odemnie link :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Siemka jaki Nowy Staw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://www.facebook.com/events/602107436484501/ ja lece jesli nie trafi mi sie egzamin na uczelni:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jacek co z 20 kwietnia ?? cos juz wiesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 facebook -wpierw trzeba być na tym gównie............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Grzechu, Monika Ci załozy konto na fejsie, ja tez sie wzbranialem, ale Marta mi zalozyla i teraz moge chociaz takie linki otwierac i lajkowac zaleczka, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Grzechu, Monika Ci załozy konto na fejsie, ja tez sie wzbranialem, ale Marta mi zalozyla i teraz moge chociaz takie linki otwierac i lajkowac zaleczka, hehehe łysy night power w Olsztynie sa 1 czerwca pod alfa 1/8 mili btw napisze ci jutro co z piatkiem ale pewnie ...... najebkaaaaaaaaaaaaaa :banan::banan::dancing::dancing::drunk::drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 nie nie ja tam nie chcę............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pod alfa night power to trzeba sie nayebac, cos odyebac i z okien aresztu przy pilsudskiego bedziemy mieli vipowskie loze:D hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi