Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taktuś umieść chociaż godzinę i datę w nagłówku. Ja proponuję 17.00 i powodzenia na biciu rekordu!!![br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 19:52_________________________________________________Jest organizowany zlot ogólnopolski w Pile, jest ktoś chętny?

• Odpowiedzi 12.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaleczeq

2341

• czaja77

1464

• adrianus

1096

• taktuś

1020

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam i powodzonka w rekordzisku :good: Słyszał ktoś o jakiejś zorganizowanej(nielegalnej) akcji co ma byc 3-go maja na starym lotnisku za Ornetą?? :mysli: Podobno mają być "golfiarze", bmw-olsztyn , nissany i coś tam jeszcze...

Opublikowano

Zmieniłem w pierwszym poście, nie podałem jednak proponowanej przez kwiatko godz. spotkania aby nie wprowadzać zbędnego zamieszania.

Trzymajmy się ustaleń, zawsze to samo miejsce i godz.

Chyba, że będzie wola większości, to wtedy choćby i 12-tej w nocy w Klewkach :decayed:

Mnie w niedzielę nie będzie, dzięki za życzenie powodzenia :hi:

Opublikowano

Witam i powodzonka w rekordzisku :good: Słyszał ktoś o jakiejś zorganizowanej(nielegalnej) akcji co ma byc 3-go maja na starym lotnisku za Ornetą?? :mysli: Podobno mają być "golfiarze", bmw-olsztyn , nissany i coś tam jeszcze...

No właśnie może się wybierzemy do Ornety w tę niedzielę skoro jest tam taki duży spot :?: Wyczytałem na forum Nissana, że chłopaki wybierają się ok 10.30 z Olsztyna. :?: Byłem kilka razy i jest całkiem fajnie na tych spotach. Poza tym można się pościgać na "1/4 mili ". Co Wy na to :) :?:

Może Elbląg by się pojawił, bo to taka sama odległość jak z Olsztyna - ~50km

Opublikowano

No właśnie może się wybierzemy do Ornety w tę niedzielę skoro jest tam taki duży spot :?: Wyczytałem na forum Nissana, że chłopaki wybierają się ok 10.30 z Olsztyna. :?: Byłem kilka razy i jest całkiem fajnie na tych spotach. Poza tym można się pościgać na "1/4 mili ". Co Wy na to :) :?:

Może Elbląg by się pojawił, bo to taka sama odległość jak z Olsztyna - ~50km

chyba nikt się nie pojawił z e-g ale może kiedyś :rolleyes:

Opublikowano

dzien dobry :hi:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 15:23_________________________________________________milego spotowania zycze :):good:

Opublikowano

dzien dobry :hi:[br]Dopisany: 03 Maj 2009, 15:23_________________________________________________milego spotowania zycze :):good:

widze nudy Michał :decayed:

Opublikowano

widze nudy Michał :decayed:

dzisiaj sie lecze po dwoch dniach majowki... :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Arek87, jak tam było w Ornecie, bo widziałem jak jechałeś :?: Ja niestety nie mogłem dziś jechać :confused4:

Spotkaliśmy się później na Rusi o 14.30 w niewielkim gronie:

1. Żaneta

2. Jose82 + osoba towarzysząca

3. Kwiatko

4. Marianb + osoba towarzysząca

5. PawełOlsztyn

6. Sero C4

7. Zbychzz

Opublikowano

Orneta.. myśle że spocik fajny bo się pościgac można było i poszaleć trochę. Pogoda gicior i różne autka :naughty: miałem w planach oczywiście Ruś o 14.30 jednak z przyczyn prywatnych nie mogłem przyjechać :confused4:

Opublikowano

Siemka ludzie, ja z Michałem już po biciu gitarowego rekordu Giunessa,

we Wrocławiu grało "Hey Joe" 6218 gitar... szok normalnie, rekord pobity :kox:

38ac33d1191ec480m.jpg

było za***iście!!!

Opublikowano

witam.podzielę się z wami wiadomością sprzedałem moje audi. :)

Opublikowano

witam.podzielę się z wami wiadomością sprzedałem moje audi. :)

Tu się nie ma z czego cieszyć, chyba że kupiłeś drugie :)

Opublikowano

he wiesz to była tylko 1,6..mam na oku ale nie zapeszam

Opublikowano

he wiesz to była tylko 1,6..mam na oku ale nie zapeszam

a słowo stało się ciałem... hehe

napisz chociaż czy klekot czy benzin teraz będzie?

napisz na PW ile wziąłeś :kox:

Opublikowano

teraz 2,7 bi :gwizdanie:

Opublikowano

to już baza pod rns-e :kox:

Opublikowano

No no Czaja gratuluje sprzedaży ADP :good: To teraz czekamy na ładną poliftową A4 na spocie :) Bo chyba forda nie będzie ? :tongue4: