Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
diesel bedzie malo oplacalny.
:thumbup1::thumbup1: i eSe teraz :wink:

Tak sie rozgladam tylko nad s4 b5, duzo teraz czytam na temat tego 2.7 bi turbo mial ktos stycznosc z tym silnikiem?

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z jakieś pół roku temu SID sprzedał rs4 w b5 za 35koła ;)

sam chodziłem jak w transie przez tydzień, ale odpóściłem ...

także może uda ci się coś jeszcze fajniejszego znaleźć bo czasem jednak można złapać okazję.

Opublikowano
:hi:

co tam założyłeś można wiedzieć ?

https://www.facebook.com/287486334735898/photos/pcb.326841114133753/326840597467138/?type=1&theater

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------

diesel bedzie malo oplacalny.
:thumbup1::thumbup1: i eSe teraz :wink:

Tak sie rozgladam tylko nad s4 b5, duzo teraz czytam na temat tego 2.7 bi turbo mial ktos stycznosc z tym silnikiem?

tu szukaj moze ktos ma cos na sprzedaz SportAudi RS/S/Forum :: Strona Główna

a co do 2.7 BiT to koszta x2 w stosunku co do 1.9TDI jesli chodzi o utrzymanie :decayed:

Opublikowano

albo i x4 ;)

Opublikowano
albo i x4 ;)

taki ten silnik jest awaryjny? używałbym go sporadycznie mam drugie auto:wink:

Opublikowano

bez przesady - chodzi w ogóle o części do rs4. O 2,7 na pewno trzeba bardziej dbać ale taki silniczek to i tak się dba chociażby za same przyjemne wgniecanie w fotel :)

Opublikowano

ale Patryk pisał o s4 :decayed: nie nie jest awaryjny ale ciężko znaleźć dobra sztukę :kwasny: oto chodzi zalezy jaki masz budżet :decayed: ale cewki x6, swiece x6 , dv x2. lambdy x4 po lifcie przed liftem chyba x2 :decayed: Ogólnie silnik w c**j pozytywny jeździłem kiedys A6 z 2.7 zrobiona na 300 i fajnie to jeździło nawet przy takiej dużej budzie :wink: Ale tutaj moze cos kwiatko wiecej powie :wink: albo pogadaj z moskalem albo z buba na forum :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyja padaczka taka obklejona?7ysenudy.jpg

Opublikowano

nie Arka?

Opublikowano
  • Autor

Arka :grin:

Opublikowano

Siemano Panowie:hi Dzisiaj w Mragowie dla mojego znajomego ukradli a4 b6 avant kolor grafit numery NMR 21KA na tylnej klapie mial dużo naklejek, srodek pelen s line, duza navi, szare skórzane siedzenia, xenon alusy ala avusy 17 cali, prawa przednia drzwiowa listwa lekko odstawala. Wszelkie info 508-389-699. Najlepsze jest to ze audi stala od mojej ok 40 m:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
chłopaki podskoczył by kto Renault Clio 2290.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl żebym na darmo nie leciał :wink:

Patryk zmieniasz furę?

Opublikowano

Ja juz miesiąc temu zmieniłem a szukam czegoś na dojazdy do roboty bo mam 100 km w jedna stronę . Najlepiej małe pudło z lpg

Opublikowano
  • Autor
Ja juz miesiąc temu zmieniłem a szukam czegoś na dojazdy do roboty bo mam 100 km w jedna stronę . Najlepiej małe pudło z lpg

jeśli chodzi o małe pudełko z podtlenkiem LPG to gadaj z Adrianem:wink:

Opublikowano

A gdzie ten małolat ? Baczność :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zaszył się gdzieś:grin:

Opublikowano

siema, żyję:)

Patryk, jeśli chodzi o ekonomie to tico na gaz i nic tego nie przebije:)

teraz od 3 lat katuję w robocie pande 1,1 lpg i ogólnie nie jest źle, mały szatan, hehe, żartuje, żeby to jakoś w miare dynamicznie jechało, to trzeba mocno deptać, redukować i ciągnąć na biegach i wtedy pnda w cyklu miejskim pali około 9,5 l. lpg, w trasie kolo 7-8 l.

nie mam czasu podjechac obejrzec tej renówki, która wkleiłeś, ale z fotek wygląda niczego sobie, na jeszcze nie zajeżdżoną. a konstrukcja prosta, gazoline silnik też dobrze toleruje

Opublikowano

Super . Idę dzisiaj oglądać seiczento 1.1 lpg zobaczymy jak to wygląda

Opublikowano

w sejku jest ten sam silnik co w pandzie, a ciut lzejszy to bedzie troche lepiej smigal. a i czesci tez tansze:)

taniej juz sie nie da jezdzic:)