4lo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 No i mamy pierwszego klubowicza na Olsztyńskich Gratuluję Grzesiu
Skrzypek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :>
Patrykbor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :> kolor sie liczy
taktuś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :> kolor sie liczy a pewnie, że się liczy.Będzie taki różowiutki nowiutki, bo Wasze żuławskie już ciut przyblakły...
Skrzypek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :> kolor sie liczy a pewnie, że się liczy.Będzie taki różowiutki nowiutki, bo Wasze żuławskie już ciut przyblakły... :polew:
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 kolorek ważna rzecz różowy też pikny[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 14:23_________________________________________________jakie ciśnienie oleju w 2,5 tdi?
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :> kolor sie liczy a pewnie, że się liczy.Będzie taki różowiutki nowiutki, bo Wasze żuławskie już ciut przyblakły... tu się nie liczy kolor [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 20:28_________________________________________________ A gdzie kolor Patryk czytaj uważnie :> kolor sie liczy a pewnie, że się liczy.Będzie taki różowiutki nowiutki, bo Wasze żuławskie już ciut przyblakły... :polew: zobaczymy jak się będziesz starał
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Patryk cwaniaczku a Ty co tu robisz - wracaj na swoje podwórko
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Patryk cwaniaczku a Ty co tu robisz - wracaj na swoje podwórko :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Maxym posłużyłem się twoją propozycją mapki dojazdowej na spota faktycznie bardziej czytelna Co tam słychać miętkie pytki ?
Skrzypek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Maxym posłużyłem się twoją propozycją mapki dojazdowej na spota faktycznie bardziej czytelna Co tam słychać miętkie pytki ? o prosze jakie przywitanie prezesa
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 pierwszy odcinek Dr Housa się skończył i od razu więcej nas na forum :>
taktuś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 pierwszy odcinek Dr Housa się skończył i od razu więcej nas na forum :> :polew: no ja nie oglądam, tylko allegro i http://www.odloty.pl/cd/index.php/_filter/w/language/pl, i tak w kółko :polew: P.S. którą pannę załatwić na najbliższego spota??? :naughty:
Skrzypek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2009 pierwszy odcinek Dr Housa się skończył i od razu więcej nas na forum :> :polew: no ja nie oglądam, tylko allegro i http://www.odloty.pl/cd/index.php/_filter/w/language/pl, i tak w kółko :polew: P.S. którą pannę załatwić na najbliższego spota??? :naughty: zacznijmy od Blondi a później przetestujemy kolejne :>
taktuś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 pierwszy odcinek Dr Housa się skończył i od razu więcej nas na forum :> :polew: no ja nie oglądam, tylko allegro i http://www.odloty.pl/cd/index.php/_filter/w/language/pl, i tak w kółko :polew: P.S. którą pannę załatwić na najbliższego spota??? :naughty: zacznijmy od Blondi a później przetestujemy kolejne :> Najlepsza jest Niedepilowana Irena :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi