Pavetti Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Takie pytanie szybkie: Czy w przedlifcie znajduje się odpływ przy ECU? Gromadzi się mi tam woda i zastanawiam się co jest zapchane? Reszta dopływów jest drożna. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
HatefulEvil Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Pod Osłoną ECU z tyłu chyba gdzieś po środku jest spływ w kierunku pompy ABSu/komory silnika po prostu, który się zatyka. Ja to przepychałem plastikowym podłużnym w miarę sztywnym spawem(?), żeby niczego nie porysować, ani nie przeciąć. Podobno niektórym po takiej operacji zaczyna cieknąć do środka po kablach więc radzę za tą operację zabrać się z głową. Sztyft do klejenia na ciepło chyba jest za gruby.
Pavetti Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czyli bez rozbierania ECU się nie obejdzie raczej? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
HatefulEvil Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie no ja nie rozbierałem. U mnie jakoś to przeszło.
karaluch8 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Można sie ratować karcherem. Na myjnie, macha w góre i cisnieniem za***ać. Mi pomogło.
Marek24 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 W dniu 2.02.2018 o 16:53, karaluch8 napisał: Można sie ratować karcherem. Na myjnie, macha w góre i cisnieniem za***ać. Mi pomogło. Karcherem przy kompie? Ja w swoim użyłem dużej trytki do czyszczenia zeby nic nie uszkodzic na 2 stronie jest pokazane w którym miejscu masz kanał
jospethe Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Pod ecu jest spływ wody z taką gumową okrągłą wstawką. Trzeba wsadzić rękę pod ecu tam nad maglownicą i wyrwać tą gumę bo na pewno jest zatkana liściami.
Rekomendowane odpowiedzi