pilKOZAK Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Witam forumowiczów! Poszukuje informacji/specyfikacji technicznej/różnic na temat silnika o oznaczeniu CGLD Mam na oku auto z ww. silnikiem ale nie mogę znaleźć info na jego temat... Może coś z ETKI... Z góry dziękuje za odpowiedzi. http://danetechniczne.info/specyfikacje/audi/a4/b8/nadwozie-avant/4.html#table Edytowane 19 Grudnia 2017 przez pilKOZAK
Szkita Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 O ile się nie mylę będzie to silnik z tak zwanej serii ultra. Turbo jest chyba takie jak w wersji 170/177KMWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wrclaguna Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 w wiekszosci najwazniesze czesci silnika to te same ROZNICE SA W mocy kody 2.0 TDI CJCA CGLD CGLC CGCC CJCC
Krzy0 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mam ten silnik od niedawna i też mnie ciekawiło jak to wygląda czy to jest podciągnięta 140 czy odprężona 177. Jeździ się nim bardzo przyjemnie ma mocny dół turbo bardzo wcześnie wstaje, góra mogła by być troszkę lepsza. Turbo jest takie samo jak w 177ps 03L 145 721 B GTC1549VZ czyli CGLD to zdławione programowo 177 Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Krzy0
Rekomendowane odpowiedzi