Lukasz_A4_T Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć, Piszę w sprawie błędów, które mi wyskoczyły. Błąd dotyczący lambdy spowodowany jest prawdopodobnie zużytymi świecami, które już zamówiłem. Natomiast błędy dotyczące temperatury wody spowodowane są nie wiem czym. Wiem, że jest dużo z tym związanych tematów, ale nie wszystko jest tam napisane, dlatego mam kilka pytań: Czy można z tym jeździć, czy nie ruszać auta (zanim się z tym uporam chciałbym korzystać z auta, może nawet kilka dni ok. 1000km)? Jaki jest kod czujnika temperatury, jeśli to czujnik lub innej części, która może być winna (termostat???)? Czy czujnik koniecznie musi być z ASO (wiem, że z zamiennikami bywają problemy), czy kupił ktoś zamiennik, który działał poprawnie (jaki producent)?. Czy jest to wina czujnika, czy może coś z tym termostatem? W moim aucie wiatrak uruchamia się po włączeniu silnika na zimnym i napindala na maxa (chyba), i później gaśnie. W załączniku wydruk z komp. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Lukasz_A4_T
Rekomendowane odpowiedzi