Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy to listwy S4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam kolor i wcale nie zniknęły :gwizdanie:

66cf5365ea99839cmed.jpg

Opublikowano

sorry,ale są słabo widoczne :cool1:

Opublikowano
  • Autor

mój kolor to ciemny szary, i chyba jednak nie będę ich malował bo za drogo by mnie wyszły :kox: a druga sprawa to faktycznie nie pomalowane bardziej rzucają się w oczy :)

Muszę gdzieś dorwać jeszcze dokładke zderzaka s-lline, była na allegro nawet w mojej mieścinie miał jakiś handlarz na sprzedanie i tak się długo zastanawiałem ze ktoś mi ją zwinął :wallbash: :wallbash:

A tak przy okazji to gril środkowy jest taki sam w zderzaku s-line?? bo boczne kratki są inne ale halogeny są tez takie same jak w ori tak??

Aha no i jeśli się orientujecie to jaka jest cena tak mniej więcej tych kratek w ASO??

Opublikowano

A tak przy okazji to gril środkowy jest taki sam w zderzaku s-line?? bo boczne kratki są inne ale halogeny są tez takie same jak w ori tak??

czasem wystarczy poszukac na forum :gwizdanie:

halogeny pasują z serii do S-line

Opublikowano
  • Autor

Cuber nie lottej :decayed::kox: jak juz jest temat załozony to zapytałem, gorzej gdybym zapodał nowy wątek z tym pytaniem :tongue4:

BTW dobrze wiedzieć ze pasi jakiś wydatek mniej :kox: jutro w ASO dowiem się ile wołają za te kratki s-line nr z ETKI to 8E0 807 681 C lub D

Pozdro chłopaki

Opublikowano

Boczne kratki s-line po 75PLN/szt

Środkowy grill s-line 360PLN.

Opublikowano
  • Autor

Czyli gril nie pasuje :blink: f*ck :wallbash: jeden wydatek więcej :disgust:

Opublikowano

No niestety. Cene kratek jeszcze da się przeżyć ale grill S-line kosztuje kupę kasy w ASO. Dlatego najlepiej szukać na allegro kompletu (zderzak s-line z kratkami i dolnym grillem).

Opublikowano
  • Autor

Szukałem i jak juz napisałem wyżej koleś z mojej mieściny miał na sprzedanie bez kratek i grila za 560zł (czy to duzo??) ale się zgapiłem i ktoś mi go zgarnął :wallbash:

szukałem tylko dokładki i tez nie znalazłem :disgust:

Opublikowano

Cena moim zdaniem OK.

Opublikowano
author=malik link=topic=64216.msg699722#msg699722 date=1233735138]

kratka 86 zł

gril 389 zł

Opublikowano
author=malik link=topic=64216.msg699722#msg699722 date=1233735138]

kratka 86 zł

gril 389 zł

kratka 80 zl

grill 360zl

Opublikowano

Różny kurs euro, różne zniżki w ASO :>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pozowlicie, ze sie dołącze do rozmowy. Właśnie się też napaliłem na s-line pocket. S4 troche mi nie pasuje, jest dość ostre i wyraziste mówie oczywiście o zderzakach i innych pierdołach ( rzecz gustu). Poruszyliści nurtujący mnie problem tznm. w razie zakupu listew na drzwi malować czy nie. Mam b6 w wersji amerykańskiej kolor ciemny szary - dokładki zderzaka,dolne listwy i progi są w kolorze szarym. Szczerze mówiąc wiele to się nie odróżnia od reszty nadwozia. Kolega ma srebrną audi i jak jedzie listwy widać pierwsze ( kolor szary). Co radzicie - pomalować czy nie? A co odnośnie malowania dokładek zderzaka - zostawić plastik czy farba? A odnośnie blindy na tylną szybę i lotki na klapę bagażnika, to jak to się trzyma po naklejeniu na taśmę? Nie bardzo widzi mi się zrąbanie sobie lakieru po naklejeniu listwy i ewentualnym oderwaniui. pozdrówko

Opublikowano

jesli zalozysz pakiet s-line to musisz to pomalowac bo to jest juz zagruntowane(dokladka przod i tyl) a listwy sa normalnie czarne bez gruntu

Opublikowano

A mogę się dowiedzieć, gdzie kupić te wszystkie gadżety? Szukam i szukam i tylko jakies badziewie znajduje. Jest tego sporo na stronach w stanach tylko nie wszystko co oferują jest ori. Czy zamienniki wogóle stosować czy nie?

I jak wygląda wymiana dokładki zderzaka. Z tego co ja kminię to wystarczy odkręcić szary plastik tj. dół zderzaka i włożyć nowy, góra zostaje tak?

Opublikowano

A mogę się dowiedzieć, gdzie kupić te wszystkie gadżety? Szukam i szukam i tylko jakies badziewie znajduje. Jest tego sporo na stronach w stanach tylko nie wszystko co oferują jest ori. Czy zamienniki wogóle stosować czy nie?

Allegro, ebay, ASO. S-line rób na ori częściach a nie na podróbach :wink4:

Opublikowano

Właśnie sobie to już uświadomiłem, że podróbki są lipa. Panowie upewnie się tylko...Grill i kratki od s4 nie pasuje do s-line? Tak wywnioskowałem z waszych rozmów. I jeszcze jedno czy wysokośc zderzaka przedniego i tylnego s-line jest taka sama jak oryginału. Mam autko oryginalnie zaniżone i nie chciałbym zostawić zderzaków na jakimś śpiącym policjancie. Aha i jeszcze jedno...będę was ostro atakowałó jeżeli chodzi o dopytywanie się perwnych szczegółów, bo nigdy tego nie robiłem.Pzdr

Opublikowano

Panowie upewnie się tylko...Grill i kratki od s4 nie pasuje do s-line? Tak wywnioskowałem z waszych rozmów.

Grill - ktory? W dokladce s-line? Jesli tak - to nie pasuja.

I jeszcze jedno czy wysokośc zderzaka przedniego i tylnego s-line jest taka sama jak oryginału.

Tak.

Opublikowano

To zajefajnie, ze wysokość zderzaczka jest taka sama...A jeżeli chodzi o grill to w dokładce nie pasuje a co do grilla w masce? Ok panowie jak już aczne coś stopniowo robić to się odezwę dzieki za info.