presley82 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Z tego co wyczytalem w ktoryms linku do tego radia, ma ono funkcje samoistnego podglasniania wraz ze wrostem predkosci i stad moje pytanie jak to zrobic? ktore przyciski za to odpowiadaja?? Ma ktos jakas rade?
Kowal Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ten system nazywa się GALA i w modelu, o który pytasz da się to ustawić tylko VAGiem.
presley82 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Ciekaw jestem czy znajde kogos w Cork kto sie bawi w takie rzeczy? A nie wiecie ile to kosztuje w polandii w serwisie?
Kowal Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nie wiem dokładne jak więc niech się wypowiedzą vagowcy
lukasera Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Czy aby na pewno Vagiem? W concert2 w menu jest taka opcja jak Gala. Zaraz pójde sprawdzić,czy bedzie sie podgłaszać
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Panowie... wciska się bodajże dwójkę (albo któryś z innych klawiszy numerycznych na radiu), trzyma i wciska gałkę. Pojawia się napis "Gala" i tam już to można regulować. Potem się gałką radio wyłącza i włącza już bez trzymania tego klawisza. U mnie w concercie tak jest przynajmniej, ale gala nie działa, bo do radia nie ma w kostce doprowadzonego sygnału. Na pewno w niedługiej przyszłości to zrobię U Was może być sygnał w kostce, więc próbujcie;)
Kowal Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Niech ktoś spróbuje tego sposobu. Ja byłem przekonany, że bez vaga się nie da bo tak mi kiedyś ktoś powiedział.
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 dzisiaj spróbuje u siebie sprawdzić to w concercie i dam wam znać jutro co działa
fabi_wgw Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak nie zadziała z klawiszem 2 to spróbuj z TP, tam też są opcje do zmiany.
domjenick Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 pamietam,ze kiedys kombinowalem i mam tylko ustawienia glosnosci,po wlaczeniu radia (automatycznie ustawia na uprzednio ustawione np.5),glosnosc i strone glosnika dla systemu glosnomowiacego,i glosnosc informacji o sytuacji na drodze radio Audi concert
Młodzik Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 zapomniałem sprawdzić dzisiaj ale jutro jak pojadę do pracy to sprawdzę na pewno i po południu dam znać czy działa [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:28_________________________________________________ pamietam,ze kiedys kombinowalem i mam tylko ustawienia glosnosci,po wlaczeniu radia (automatycznie ustawia na uprzednio ustawione np.5),glosnosc i strone glosnika dla systemu glosnomowiacego,i glosnosc informacji o sytuacji na drodze radio Audi concert to co Ty tu wstawiłeś to jest concert II a tu chodzi o concert I
domjenick Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a jaka jest roznica pomiedzy nimi [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:36_________________________________________________1 to na kasete?tak?[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:38_________________________________________________czy to jest concert 1?
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 concert II - cd, concert I (na zdjęciu) - kaseta.
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 No ale może w innych też działa, więc czemu nie sprawdzać
lyku23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ja mam Chorus 2 i u mnie wchodzi sie w te ustawienia poprzez przytrzymanie przycisku menu. Mozna wtedy zmienic ustawienia Gala, glosnosc TP, glosnosc z jaka wlacza sie radio, na jakich glosnikach ma byc slychac zestaw glosnomowiacy (prawy, lewy). sprobujcie moze u was tez tak jest
Kowal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 czy to jest concert 1? To jest raczej chorus I. A co z GALĄ w chorusie II? ().
domjenick Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 czy to jest concert 1? To jest raczej chorus I. nie,to jest concert(kliknij na zdjeciui zobaczysz napis,a chorus wyglada podobnie,ale roznica jest- http://img105.imageshack.us/img105/8535/chorusblaugi2.jpg
lyku23 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 czy to jest concert 1? To jest raczej chorus I. A co z GALĄ w chorusie II? (). spojrz na moj poprzedni post zaraz nad twoim to sie wszystkiego dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi