Jump to content
IGNORED

[ALL] Jak ustawić concert I żeby podgłaśniało się samo wraz ze wzrostem prędkości ?

Recommended Posts

Posted

Z tego co wyczytalem w ktoryms linku do tego radia, ma ono funkcje samoistnego podglasniania wraz ze wrostem predkosci i stad moje pytanie jak to zrobic? ktore przyciski za to odpowiadaja??

Ma ktos jakas rade?

Posted

Ten system nazywa się GALA i w modelu, o który pytasz da się to ustawić tylko VAGiem.

Posted

a jak VAGiem

Posted

Ciekaw jestem czy znajde kogos w Cork kto sie bawi w takie rzeczy? A nie wiecie ile to kosztuje w polandii w serwisie?

Posted

w symphony też tak się da :?:

Posted

nie wiem dokładne jak więc niech się wypowiedzą vagowcy

Posted

Czy aby na pewno Vagiem? W concert2 w menu jest taka opcja jak Gala. Zaraz pójde sprawdzić,czy bedzie sie podgłaszać :)

Posted

Panowie... wciska się bodajże dwójkę (albo któryś z innych klawiszy numerycznych na radiu), trzyma i wciska gałkę. Pojawia się napis "Gala" i tam już to można regulować. Potem się gałką radio wyłącza i włącza już bez trzymania tego klawisza. U mnie w concercie tak jest przynajmniej, ale gala nie działa, bo do radia nie ma w kostce doprowadzonego sygnału. Na pewno w niedługiej przyszłości to zrobię;) U Was może być sygnał w kostce, więc próbujcie;)

Posted

Niech ktoś spróbuje tego sposobu. Ja byłem przekonany, że bez vaga się nie da bo tak mi kiedyś ktoś powiedział.

Posted

dzisiaj spróbuje u siebie sprawdzić to w concercie i dam wam znać jutro co działa :przebiegly:

Posted

pamietam,ze kiedys kombinowalem i mam tylko ustawienia glosnosci,po wlaczeniu radia (automatycznie ustawia na uprzednio ustawione np.5),glosnosc i strone glosnika dla systemu glosnomowiacego,i glosnosc informacji o sytuacji na drodze

radio Audi concert

703ffcd021d0baf3m.jpg

Posted

zapomniałem sprawdzić dzisiaj ale jutro jak pojadę do pracy to sprawdzę na pewno i po południu dam znać czy działa :wink4:[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:28_________________________________________________

pamietam,ze kiedys kombinowalem i mam tylko ustawienia glosnosci,po wlaczeniu radia (automatycznie ustawia na uprzednio ustawione np.5),glosnosc i strone glosnika dla systemu glosnomowiacego,i glosnosc informacji o sytuacji na drodze

radio Audi concert

703ffcd021d0baf3m.jpg

to co Ty tu wstawiłeś to jest concert II a tu chodzi o concert I

Posted

a jaka jest roznica pomiedzy nimi :mysli:[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:36_________________________________________________1 to na kasete?tak?[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 23:38_________________________________________________czy to jest concert 1? 55369269339de82bm.jpg

Posted

concert II - cd, concert I (na zdjęciu) - kaseta.

Posted

No ale może w innych też działa, więc czemu nie sprawdzać :)

Posted

ja mam Chorus 2 i u mnie wchodzi sie w te ustawienia poprzez przytrzymanie przycisku menu. Mozna wtedy zmienic ustawienia Gala, glosnosc TP, glosnosc z jaka wlacza sie radio, na jakich glosnikach ma byc slychac zestaw glosnomowiacy (prawy, lewy). sprobujcie moze u was tez tak jest :)

Posted

czy to jest concert 1? 55369269339de82bm.jpg

To jest raczej chorus I.

A co z GALĄ w chorusie II? (chorusgrunuw4.th.jpg).

Posted

czy to jest concert 1? 55369269339de82bm.jpg

To jest raczej chorus I.

A co z GALĄ w chorusie II? (chorusgrunuw4.th.jpg).

spojrz na moj poprzedni post zaraz nad twoim to sie wszystkiego dowiesz :)