michala4b6 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam wszystkich chciałbym dowiedzieć się jaki mam kod lakieru po nr VIN, naklejki w bagażniku nie mam. Mój nr VIN WUAZZZ8EX3A202261 Z góry dziękuję. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony
Gregory87 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 21 godzin temu, michala4b6 napisał: Witam wszystkich chciałbym dowiedzieć się jaki mam kod lakieru po nr VIN, naklejki w bagażniku nie mam. Mój nr VIN WUAZZZ8EX3A202261 Z góry dziękuję. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->NowicjuszZapraszam również tu ->RegulaminTrzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony A po drugie nawet swój VIN podałeś z błędem WAU a nie WUA Kod lakieru to: LY7Q
zielony0531 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Witam, Niestety też nie mam naklejki mógłby mi ktoś też pomóc z góry dziękuję serdecznie pozdrawiam WAUZZZ8E83A222881
Rekomendowane odpowiedzi