Opublikowano 29 Grudnia 20178 l Niestety padło mi łożysko piasty koła przedniego i mus wymienić. Jakie polecacie ? Bo rozpiętość cenowa mnie przeraża.Sporo jeżdżę do niemcowni więc nie chcę kupić badziewia.
Opublikowano 30 Grudnia 20178 l FAG SKF to są oryginały w pudełku FAGa możesz mieć SKFa a cena może być nizsza
Opublikowano 31 Grudnia 20178 l Na allegro po 180 wychodzi SKF i jest to cena przystępna bo w sklepach wołają ponad 200 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Lutego 20188 l jakie sa objawy padniętego łożyska i jak to zdiagnozować. Pojawiły się u mnie dziwne dźwięki jakby wyząbkowanej opony z przodu samochodu i też pomyślałem o łożysku ale nie wiem jak sprawdzić.
Opublikowano 12 Lutego 20188 l 30 minut temu, miro_x napisał: jakie sa objawy padniętego łożyska i jak to zdiagnozować. Pojawiły się u mnie dziwne dźwięki jakby wyząbkowanej opony z przodu samochodu i też pomyślałem o łożysku ale nie wiem jak sprawdzić. Najprościej unieść samochód i zakręcić kołem, jeśli będzie cisza to opony
Opublikowano 12 Lutego 20188 l no właśnie opony mam nówki tegoroczne i nie potrafię powiedzieć kiedy to zaczęło tak "śpiewać" bo mało nim jeżdżę. Podjadę do mechanika i zobaczymy na podnośniku.