nikodem43 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam Kuzyn coś tam bawił się u mnie autem i teraz gdy już przekręcę kluczyk na pozycję 2 to już mi się zapalają światła pozycyjne.Wiecie jak to zmienić?? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
prezesik18 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 zapewne coś namieszał w kodowaniu licznika.
nikodem43 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 zapewne coś namieszał w kodowaniu licznika.A wiesz jak to naprawić? Coś poprzez VAGa zrobi ?Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
maniekaudia4 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Może tryb skandynawski włączył [09] - Central Electronics -> Adaptation Coding 0?xxx: Light Sensor 0 = Light Sensor not installed 1 = Light Sensor installed 0x?xx: Trailer Hitch 0 = Trailer Hitch not installed 1 = Trailer Hitch installed 0xx?x: Headlights 0 = Halogen Headlights 1 = Xenon Headlights 0xxx?: Country 1 = Rest of World 2 = Northern Countries (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 = USA 4 = Canada
nikodem43 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Może tryb skandynawski włączył [09] - Central Electronics -> Adaptation Coding 0?xxx: Light Sensor 0 = Light Sensor not installed 1 = Light Sensor installed 0x?xx: Trailer Hitch 0 = Trailer Hitch not installed 1 = Trailer Hitch installed 0xx?x: Headlights 0 = Halogen Headlights 1 = Xenon Headlights 0xxx?: Country 1 = Rest of World 2 = Northern Countries (Finland, Sweden, Norway, Denmark) 3 = USA 4 = Canada Jutro się wezmę za to a powiesz mi jak to dokładnie zrobić??Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi