audikuś Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie. Mam problem z cieknącą pompą paliwa. Słyszałem, że naprawa (uszczelnienie) owej pompy jest to bardzo skomplikowana czynność wymagająca od mechanika niezwykłej precyzyjności i znajomości tematu "naprawa pomp". Moje pytanie jest takie: Czy zna ktoś w okolicy Mińska Mazowieckiego i Warszawy godnego polecenia "pompiarza"? Któremu powierzone auto, będzie naprawione za rozsądne pieniądze. Byłem już w kilku punktach naprawy i śpiewano mi za taką usługę od 200-do 600 zł.
Sztomel Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 są wycieki na pompie wtryskowej, które można samemu usunąć nie posiadając w tym temacie fachowej wiedzy a jedynie VAG-COM, piszę tutaj o wyciekach np. spod uszczelki nastawnika Vag jest nam wtedy tylko potrzebny do ponownego ustawienia poprawnej wartości dawki paliwa, nie polecam natomiast brania się za uszczelnienie głowicy tłokorozdzielacza bo przy nieumiejętnym demontażu możemy długo szukać wystrzelonych w promieniu kilku metrów drobnych podzespołów - nie wspominając już o kłopocie złożenia tego potem w jedną, poprawną całość.
mcm Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Dębe Wielkie ul. Rzepeckiego 10, 507022333 - zadzwoń zapytaj
jarek3251 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Dębe Wielkie ul. Rzepeckiego 10, 507022333 - zadzwoń zapytaj i ja słyszałem ze podobno gość kumaty
boseron Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 mam dokładnie ten sam telefon i to od Rogala więc skoro on go poleca to chyba gość musi byc dobry
audikuś Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 dzięki koledzy, ale może ma ktoś jeszcze jakieś namiary na dobrego "pompiarza", chcę mieć alternatywę w wyborze mechaniora dla mojej Audiczki[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 00:05_________________________________________________I jeszcze jedno ,jeżeli ktoś już uszczelniał w swojej Audiczce pompę wtryskową ile go to kosztowało? Jutro postaram się fotki umieścić skąd dokładnie cieknie. Powiem tyle w spalaniu, zauważam prawie tak jakby dwa razy tyle paliła . [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 00:09_________________________________________________proszę jeszcze o jakieś kontakty do pompiarzy
jaro4444 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Pompy Wtryskowe B.Podkowinski Nadarzyn ul. Pruszkowska 32G 022 7298950 Polecam
Rekomendowane odpowiedzi