e2rd-85 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam. Ostatnio przy wymianie kół zauważyłem od że od strony nadkola tylny kielich przy mocowaniu amorka ma trochę rdzy. Postukałem w to kluczem i nie słychać żeby było mocno przeżarte . Nie jest to dookoła mocowania tylko od tylnej strony. Jak to u was wygląda, standard po tylu latach ? Trzeba robić ?
--Rafcio-- Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Trzeba by było zdjąć jak już dziurawe to do wymiany najlepiej z audi 80 albo początkowych roczników b5 z 95roku tam były bodajże dodatkowo ocynkowane.
e2rd-85 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 19 godzin temu, --Rafcio-- napisał: Trzeba by było zdjąć jak już dziurawe to do wymiany najlepiej z audi 80 albo początkowych roczników b5 z 95roku tam były bodajże dodatkowo ocynkowane. Znaczy dziur tam nie widac i jak obstukałem klucze to słychać że jest jeszcze zdrowa blacha pod spodem? Tak z ciekawości, jak to u was wygląda w tym miejscu?
Rekomendowane odpowiedzi