komarekanen Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Siema. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże W problemie z którym się borykam. Jakiś czas temu padł mi silniczek klapy temperatury. Ale z racji tego że ustawił mi się na ciepłym temat tymczasowo odpuściłem . Tydzień temu przestało mi działać wszystko. Zero sterowania czy obiegu wewnętrznego nic. Wczoraj wymieniłem silnieczek ten co miałem zepsuty na inny 100% sprawny i nic, a mało tego pokazuje mi też błąd tego silniczka.Obecnie wieje na nogi i B. Delikatnie na szybę. To tyle. Po podpieciu do kompa bledy wszystkiego. Więc myślę biorę vaga spróbuję zaadaptować. W basic setting zero życia klapek. Usunąłem bledy myślę zrobię adaptację. Wchodze, nie mam podswietlonego przycisku "test" więc od razu biorę sagę. I co ? I nic. W okienku test value jest 0 Klimatronik nie miga ani nic. Błędy raz są 2 A raz 5. Proszę o jakieś wskazowki, bo nie wydaje mi się by padło wszystko naraz. Tyle że vag powinien je ruszyć. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez komarekanen
Rekomendowane odpowiedzi