WrOcŁAWiAK ;) Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wiesz ja tego nie sprawdzę bo nie mam warunków...pozostaje mi tylko jakis ogarniety warsztat aczkolwiek dwa warsztaty nie chciały się nawet za to zabierać bo dużo roboty a kolejne pięć warsztatów dopiero terminy za dwa tygodnie . To jest jakaś patologia naprawdę...
wesz82 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 4 minuty temu, WrOcŁAWiAK napisał: z tego co widzę na allegro jak sprzedają używane pompy sprzęgła czy nawet na googlach patrzyłem to te podkładki wszędzie wystepują....a u mnie NIEEE jakieś inne te moje auto Ktos zaniedbal montaz i tyle.
Lu-Gi Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wklej to na silikonie i unikniesz dodatkowych problemów typu wymiana pompy i odpowietrzanie sprzęgła a z tego co widzę nie za bardzo się na tym znasz. Jedynie tak możesz to najłatwiej rozwiązać. Szkoda porostu dalej dążyć temat już masz wszystko napisane
WrOcŁAWiAK ;) Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nie jestem mechanikiem ale dużo sam potrafię zrobić . Pierwsze auto miałem w wieku 14 lat i sam przy im grzebałem (Polonez Caro) ;D także coś tam wiem...ale z tym trocche wymiekłem bo to taki pierwszy przypadek z którym się motam od 4 dni....patologia jakaś
wesz82 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Daj spokój. Obklej to a latem zrobisz sam nawet pod blokiem.
Rekomendowane odpowiedzi