Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 Avant 2.0Tdi 177KM 2014 2xS-line Monsoon Gray, Rotor 19" 9J et33, Eibach Sportline ,Black Edition ,Edelstahl 2H1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, Emines napisał:

Gratki. Ładna sztuka. Wszystko ze smakiem pasuje. B):hi: chyba polera była grana?

Dzięki :thumbup1: Nie było polerki w sumie ani razu ,ale auto nigdy nie było na automacie także lakier się dobrze trzyma .

17 godzin temu, Norbas napisał:

Jak na zimę nie ma biedy ?? daj znać jak ten xrain 2 w jednym ;) 

18" na zimę wystarczy ?spoko dam znać jak to się spisuje w sumie to pierwszy raz to użyłem i jeszcze nie było okazji jechać w jakimś większym deszczu ,ale niby ma być dobre :D

8 godzin temu, Awra napisał:

Jak na budżetową wycieraczkę to daje radę ale długo się nie trzyma :)

co do auta, to zdjęcia z ostatniej sesji właśnie obejrzałem już któryś z kolei raz. Auto jest bardzo ładnie skomponowane, a te szare kolory w tej budzie b8 szczególnie mi się podobają i napewno bardziej praktyczny niż czarny. Dobry kierunek z autem, nie ma lipy i oby tak dalej.

Dzięki za miłe słowa fajnie że się innym też podoba :hi: Jakby nie MaciekPL to nie wiem czy bym poszedł sam w ten pakiet czerni  on mnie do wszystkiego namówił ?.Ale jak widać dobrze to wyszło i też jestem zadowolony z obecnego stanu .

7 godzin temu, adamd69 napisał:

Jak zwykle...wszystko ze smakiem Wojtek. Śliczna A4 :thumbup1:

Wielkie dzięki Adam :thumbup1: 

Kiedy wpadasz na bajerke ???

Opublikowano
13 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

Dzięki za miłe słowa fajnie że się innym też podoba :hi: Jakby nie MaciekPL to nie wiem czy bym poszedł sam w ten pakiet czerni  on mnie do wszystkiego namówił ?.Ale jak widać dobrze to wyszło i też jestem zadowolony z obecnego stanu .

Jakby nie ten Maciekpl to by dalej była na rotorze z a4ki i chyba tyle ze zmian :D wyszła taka pode mnie można powiedzieć :)

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, MaciekPL napisał:

Jakby nie ten Maciekpl to by dalej była na rotorze z a4ki i chyba tyle ze zmian :D wyszła taka pode mnie można powiedzieć :)

Muszę znowu przyznać ci rację :D 

Wyszła całkiem nieźle :banan:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich,   jakby ktoś potrzebował ster to zapraszam priv... 

IMG_20191220_133152.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj akurat odebrałem auto po wymianie rozrządu i i wszystkich innych bajerów z tym związanych , Przez najbliższy tydzień szykuje mi się jakieś 3,5 tys km także już w spokoju można będzie jechać .IMG_20191220_111849.jpg

Opublikowano

No i gicio, teraz można latać na pewniaka ? mówili czy coś się przestawiło po takim przebiegu ? 

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, Norbas napisał:

No i gicio, teraz można latać na pewniaka ? mówili czy coś się przestawiło po takim przebiegu ? 

Szczerze to nic nie mówili i też nie pytałem.Wczoraj odebrałem i już zdążyłem 1500km zrobić .

Opublikowano
  • Autor

Wesołych Świąt Audi maniacy:kox: !!!!

FB_IMG_1577197794896.jpg

Edytowane przez WojtekA4B8

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś oprócz mnie tu jeszcze pracuje ? :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:siema:

Widzisz właśnie się zbierałem z odświeżeniem trochę tematu , ale ogólnie to już za dużo się nie dzieje ,grubszych modów już nie planuje,  jeszcze małe dodatki wpadły do kompletu. Na weekend zakaładam Rotory to strzele jakieś nowe  foty :wink: 

Opublikowano

Ja już też lato mam na aucie....:kox:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, adamd69 napisał:

Ja już też lato mam na aucie....:kox:

Ta zima w tym roku była taka że można było sobie w ogóle odpuścić zestwa zimowy :)

Opublikowano
1 godzinę temu, WojtekA4B8 napisał:

Ta zima w tym roku była taka że można było sobie w ogóle odpuścić zestwa zimowy :)

No dokładnie,ale czasami to wiesz,może z zaskoczenia.....i biało :decayed:

Opublikowano
10 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

:siema:

Widzisz właśnie się zbierałem z odświeżeniem trochę tematu , ale ogólnie to już za dużo się nie dzieje ,grubszych modów już nie planuje,  jeszcze małe dodatki wpadły do kompletu. Na weekend zakaładam Rotory to strzele jakieś nowe  foty :wink: 

Przekonałeś mnie :evil2:

Opublikowano

Też muszę zadzwonić czy koła już gotowe i zakładać :kox:

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, 07_yeti napisał:

Przekonałeś mnie :evil2:

8 godzin temu, szafa napisał:

Też muszę zadzwonić czy koła już gotowe i zakładać :kox:

Nie ma na co czekać :) u mnie w de to raz leżał śnieg przez 3 godziny tej zimy:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam ,

dawno mnie tu nie było, przy aucie w sumie dużo się nie dzieje cieszę się jazdą  ,założyłem tylko brakujące osłony B&O ,położyłem ostanio wosk i inne mazidła:)niby dużo teraz nie jeżdże  a olej znowu  do wymienić ,po Świętach muszę zrobić termin od grudnia 15tkm przybylo...

Pogoda ostanio rozpieszcza a że wolnego czasu jest teraz dużo zmieniłem koła na letnie i zrobiłem pare fotek...

_DSC0079-01.jpeg

_DSC0084-01.jpeg

_DSC0105-01.jpeg

_DSC0109-01.jpeg

_DSC0111-01.jpeg

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano

Dawaj coś do kalendarza :wub:

Opublikowano
  • Autor
15 godzin temu, MaciekPL napisał:

Dawaj coś do kalendarza :wub:

Wysyłałem już pare razy i nic się nie pojawiło ,także chyba moja się nie nadaje do kalendarza :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

IMG_20200410_112501-01.jpeg

_DSC0139.JPG

_DSC0160-01.jpeg

IMG_20200409_202540-01.jpeg

IMG_20200409_202445-01.jpeg