Opublikowano 21 Stycznia 20188 l Hej, jakis czas temu kupilem audi a4 b8 2.7 v6 tdi avant 2009 190KM z przebiegiem 199 000 i jak w przypadku poprzedniego autka (seat leon 2 fr 2007) tez zaczalem cos planowac, aktualnie troche powoli wykonuje wszystkie mody no ale jakos leci do przodu:) Aktualnie zrobilem: -Przyciemnianie wszystkich szyb (oprocz przedniej) - Dystanse - Wosk - Zmiana koloru wszystkich chromów i przyciemnienie tylnych lamp (dwa razy, lampy przedlift i polift) - Wymiana wszystkich swiatel w kabinie na LED - Tylne lampy przedlift na polift z modulami semi-dynamic - Swiatla przeciwmgielne zolte na przeciwmgielne 6500k biale - Kompletny serwis auta (ok. 10k pln) - Grill / znaczki audi na czarno - Oponki na zime nokiany 225/55/17 - Kompletny detailing zewnatrz/wewnatrz Co chce zrobic: - Czarna podsufitka - Kierownica na 3ramienna - Zmiana xenonow na bardziej biale (musza pasowac pod przeciwmgielne, ktore sa ultra mocne!!!) - Chip (termin na 12 lutego) - Zmiana dol tylnego zderzaka na s4 z wejsciami na 4 koncowki (jak ktos ma jakis link to poprosze) - Usuniecie tlumika - Wrzucenie 4 koncowek - Felgi 18/19, czarne z jak najszersza i jak najciensza opona (jezeli ktos zna jakies fajne wymiary to mozna podsylac) - Zmiana grilla - Obnizenie - Przedni grill na miod rs4 - Dopisze reszte jak tylko sobie przypomne:) wiem wiem, felga nie pasuje pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 20188 l przez PatrykB8
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Autor 40 minutes ago, wielik said: Fajna buda i silnik grill zmieniłeś czy tylko pomalowales? Grill fabryczny, ze srebrnego obkleilismy na czarny - wyszło super;) W planach grill od s4 / rs4 ( zależy co podejdzie ). Pozdrawiam
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Fajnie sobie z tym czarnuszkiem działasz , oby tak dalej ja właśnie po zimie chce chromy zrobić na czarno (obwódki szyb + relingi). Jakie to mniej więcej u nich koszta jeśli to nie tajemnica. Poza tym bezawaryjności i szerokości
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Autor 1 hour ago, D4NTE said: Fajnie sobie z tym czarnuszkiem działasz , oby tak dalej ja właśnie po zimie chce chromy zrobić na czarno (obwódki szyb + relingi). Jakie to mniej więcej u nich koszta jeśli to nie tajemnica. Poza tym bezawaryjności i szerokości Hej! Wlasnie skonczylem przeglądać twoje 14 stron tematu ? Chromy na czarno robiła ich zaprzyjaźniona firma i z tego co pamietam całość ze znaczkami demontażem grilla itp ok 800 zł.. Mam pytanko do Ciebie, skad brałeś kierownice ? MEGA mi się podoba!:)
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l 8 minut temu, PatrykB8 napisał: Hej! Wlasnie skonczylem przeglądać twoje 14 stron tematu ? Chromy na czarno robiła ich zaprzyjaźniona firma i z tego co pamietam całość ze znaczkami demontażem grilla itp ok 800 zł.. Mam pytanko do Ciebie, skad brałeś kierownice ? MEGA mi się podoba!:) kiera robiona przez chłopaka z forum guardian
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Autor 18 minutes ago, D4NTE said: kiera robiona przez chłopaka z forum guardian Od niego tez kupowales? Bedzie mozliwosc przekladki poduszki z 4 ramiennej do tej twojej?
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l 8 minut temu, PatrykB8 napisał: Od niego tez kupowales? Bedzie mozliwosc przekladki poduszki z 4 ramiennej do tej twojej? Poduszka jest poliftowa okrągła a kierownicę kupiłem od niego
Opublikowano 22 Stycznia 20188 l Autor On 1/22/2018 at 11:24 AM, D4NTE said: Poduszka jest poliftowa okrągła a kierownicę kupiłem od niego Hej, dzieki wielkie za odpowiedz, juz napisalem do niego wiadomosc:) Edytowane 30 Stycznia 20188 l przez PatrykB8
Opublikowano 23 Stycznia 20188 l Autor Jutro moze bedzie juz czarna podsufitka, wrzuce zdjecia jak wszystko pojdzie dobrze
Opublikowano 31 Stycznia 20188 l Autor Tlumik wyciety (nie brzmi totalnie jak diesel, bardziej jak benzyna.... ogolem brzmi super i pieknie, nie za glosno, nie za cicho, tak jak chcialem ), podsufitka zrobiona na czarno wraz ze wszystkimi elementami no i wpadla kierownica od sline 3 ramienna z poduszka:) Edytowane 31 Stycznia 20188 l przez PatrykB8
Opublikowano 31 Stycznia 20188 l W dniu 2018-01-22 o 00:29, PatrykB8 napisał: wiem wiem, felga nie pasuje Najlepsze 17" felgi Audi do B8 - szczególnie na zimówki. Edytowane 31 Stycznia 20188 l przez granatowy
Opublikowano 31 Stycznia 20188 l Autor 43 minutes ago, granatowy said: Najlepsze 17" felgi Audi do B8 - szczególnie na zimówki. Musze wytrzymac jakos do marca i zmieniam na letnie, moze nawet wczesniej;) Mysle o czarnych czarniutkich 19" 245 30 tylko nie do konca znam sie na tych ET itp wiec jakby ktos moglby cos doradzic to czekam na jakas odpowiedz ewentualnie prywatna wiadomosc;) Pozdro
Opublikowano 1 Lutego 20188 l Fajnie siadła kiera i podsufitka Dużo zabawy było z wymianą podsufitki? Przemyśl jeszcze ''czarny czarniutki'' kolor felg, bo zgubisz ich wzór może jakiś ciemny grafit? pzdr!
Opublikowano 1 Lutego 20188 l No,no fajnie działasz , powodzenia w modach . Ja też myślę o czarnych felgach, mam z S5 "19" czarne z polerowanym rantem . Na wiosnę zrobię przymiar to zobaczę jak to będzie na czarnym wyglądało. Edytowane 1 Lutego 20188 l przez mariusz36
Opublikowano 1 Lutego 20188 l Autor 6 hours ago, Veiru said: Fajnie siadła kiera i podsufitka Dużo zabawy było z wymianą podsufitki? Przemyśl jeszcze ''czarny czarniutki'' kolor felg, bo zgubisz ich wzór może jakiś ciemny grafit? pzdr! Co do felg musze sie zastanowic.. masz racje;) Podsufitka.. z tego co wiem to kilka godzin zabawy w detailingu... ale na sto procent jestem pewny ze bylo warto.. pare dni jezdzilem bez podsufitki i lusterka wstecznego ale bylo warto.. aktualnie w dotyku jest taka mega mila... zupelnie inny material, duzo lepszy - wszystko na plus! Mariusz odzywaj sie jak wyszlo, jestem ciekawy efektow!:) Pozdro
Opublikowano 1 Lutego 20188 l No,no fajnie działasz , powodzenia w modach [emoji106]1: . Ja też myślę o czarnych felgach, mam z S5 "19" czarne z polerownym rantem . Na wiosnę zrobię przymiar to zobaczę jak to będzie na czarnym wyglądało. Też jestem za tym, że jak czarne to tylko z rantem, powiększa felgę wizualnie i super wygląda niezależnie od wzoru.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Lutego 20188 l Autor tak maciek były pomalowane plastiki a podsufitka na nowo oklejona... jak wezmę czarne felgi z rantem srebrnym to raczej do niczego mi to nie będzie pasowało nie mam żadnych srebrnych elementów na aucie:/
Opublikowano 1 Lutego 20188 l Autor a może czarne z czerwonym rantem i do tego czerwone zaciski s4/s5 ??;) co myślicie