Piotr Czarnojan Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Teraz niech kierownica tobie służy daj znać jak ja ogarniesz powodzenia w modach 1
granatowy Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 15 godzin temu, PatrykB8 napisał: tak maciek były pomalowane plastiki a podsufitka na nowo oklejona... jak wezmę czarne felgi z rantem srebrnym to raczej do niczego mi to nie będzie pasowało nie mam żadnych srebrnych elementów na aucie:/ Masz przykład na zdjęciu wyżej, że srebrny rant bardzo dobrze pasuje nawet jeżeli samochód nie ma żadnych chromowanych dodatków. 15 godzin temu, PatrykB8 napisał: a może czarne z czerwonym rantem i do tego czerwone zaciski s4/s5 ??;) co myślicie Wszystko kwestia gustu, ale czerwony rant pasuje ewentualnie do japońskich kompaktów - nie do Audi.
PatrykB8 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 3 hours ago, Piotr Czarnojan said: Teraz niech kierownica tobie służy daj znać jak ja ogarniesz powodzenia w modach Hehe jasne kierownica super, dam znaka jak uda sie cos zdzialac pozdrawiam 3 hours ago, granatowy said: Masz przykład na zdjęciu wyżej, że srebrny rant bardzo dobrze pasuje nawet jeżeli samochód nie ma żadnych chromowanych dodatków. Wszystko kwestia gustu, ale czerwony rant pasuje ewentualnie do japońskich kompaktów - nie do Audi. Racja, tez nie widzialem jakos tego czerwonego... zastanawiam sie nad tym srebnym rantem.. musze znalezc jakis ladny model felg... zna ktos moze jakies wymiary jakie wrzuce bez obcierania?? Interesuje mnie 19" (jak najbardziej szeroka i jak najbardziej cienka) opona. pozdro
D4NTE Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 W dniu 2.02.2018 o 15:42, PatrykB8 napisał: zna ktos moze jakies wymiary jakie wrzuce bez obcierania?? Interesuje mnie 19" (jak najbardziej szeroka i jak najbardziej cienka) opona. pozdro 9j et 33 lub 8,5j et 29 w takich parametrach szukaj 1
PatrykB8 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 On 2/2/2018 at 11:49 AM, Piotr Czarnojan said: Teraz niech kierownica tobie służy daj znać jak ja ogarniesz powodzenia w modach Hej, udalo sie wszystko zalatwic. Kierownica smiga super, kabelki itp od trabki byly odlutowane, musialem wszystko przelozyc ze swojej starej kierownicy. Lopatki itp wszystko dziala super, jestem mega zadowolony pozdrawiam;) 14 hours ago, D4NTE said: 9j et 33 lub 8,5j et 29 w takich parametrach szukaj Ok dzieki wielkie, nigdzie nie moglem znalezc tych wymiarow;)
egon47 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Fajny czarnuch ale jakoś tylne światła podobają mi się bardziej czerwone
PatrykB8 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 1 hour ago, egon47 said: Fajny czarnuch ale jakoś tylne światła podobają mi się bardziej czerwone Jakie czerwone? Ze nie przyciemnione? Wtedy auto traci caly efekt z tylu... Tak czy inaczej aktualnie i tak jest polift z semi-dynamic kierunkowskazami:) Rowniez lekko dymione
PatrykB8 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Hej, dawno mnie tu nie bylo... Autko ma tyl taki jak chcialem, zmienilem zderzak, dyfuzor jak i koncowki... Wpadly 4x buzzer Teraz w planach felgi i oponki, aktualnie nadal srebrne 17 z vredestain'ami... Mysle nad sprzedaza lub zamiana... jezeli kogos by cos interesowalo to kontakt przez PW:) Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez PatrykB8
PatrykB8 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-faktury-aso-2-7-v6-220km-450nm-ID6BqKTU.html
granatowy Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 7 godzin temu, PatrykB8 napisał: https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-faktury-aso-2-7-v6-220km-450nm-ID6BqKTU.html Raczej nikogo nie zainteresujesz zdjęciami zrobionymi nocą.
PatrykB8 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 On 10/17/2018 at 11:30 PM, granatowy said: Raczej nikogo nie zainteresujesz zdjęciami zrobionymi nocą. #Updated. 1
Rekomendowane odpowiedzi