Jump to content
Przerwa techniczna od 18:00. Wracamy najszybciej jak to będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności.
IGNORED

Pikanie po wyjęciu kluczyka

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie. Problem mam taki, że jest Pikanie dwukrotne po wyjęciu kluczyka i zgaszeniu auta. Co to może być? Niby nic się nie dzieje, ale wcześniej tego nie było. Jakieś sugestie? 

Posted

Radio? :D

Posted

A nie masz jakiegoś zestawu głośnomówiącego?

Posted

Wcześniej nie pikalo, a auto mam już 2 lata. I szukam przyczyny co to może być. Czy ktoś tak mial

Posted

Pikanie pikaniu nie rowne.
Podaj czy dźwięk dochodzi z deski(buzzer)' czy z innego miejsca.
Bo raczej nie jest to normalne powiadomienie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Posted

Muszę sprawdzić skąd dobiega i napisze. Wydaje mi się że z okolic radia. Potwierdzę to napisze

Posted

Pika ogólnie jak zgasze auto, nie trzeba wyciągać kluczyka. 2 razy jest pik pik. A dźwięk koło radia lub od klimy przycisków. 

Posted

Jakie radio

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Posted

Radio jest rns-d

Posted

Jakieś sugestie co to może być? Czy olać to? 

Posted

Ja tak miałem raz jak zaparkowałem samochód na mieście, ale po chwili zorientowałem się, że zgasiłem go na włączonym kierunkowskazie i dlatego tak pikał. Po wyłączeniu kierunkowskazu przestał.  Ale to raczej nie będzie problem występujący u Ciebie raczej :kwasny:

Posted

No u mnie ogółem jak odpalisz i zgasisz to jest Pikanie dwukrotne, nie mam pojęcia co to może być. Wcześniej nic takiego się nie działo. Ostatnio jechałem autem jak każdego dnia i po zgaszeniu nic nie pikalo. Myślałem że już jest ok. Ale gdy jechałem znów autem i zgasilem to znów był sygnał więc teraz to już całkiem nie wiem o co chodzi. 

Posted
W dniu 29.01.2018 o 10:21, kaisus napisał:

Ja tak miałem raz jak zaparkowałem samochód na mieście, ale po chwili zorientowałem się, że zgasiłem go na włączonym kierunkowskazie i dlatego tak pikał.

Raczej jest to sygnał ciągły a nie pikanie.

Przynajmniej u mnie.

Posted

Możliwe, że ciągły, dokładnie nie pamiętam już.