michu10 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Czesc, kolego mogę mieć do Ciebie prośbę ? Jest możliwość abyś zmierzył wysokość zawieszenia tzn, odległość rantu nadkola od ziemi (Przód i tył). Rozumiem, że aktualnie sprężyny Eibach pro kit z seryjnymi amorkami ? 1
MaciekPL Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 22 minuty temu, michu10 napisał: Czesc, kolego mogę mieć do Ciebie prośbę ? Jest możliwość abyś zmierzył wysokość zawieszenia tzn, odległość rantu nadkola od ziemi (Przód i tył). Rozumiem, że aktualnie sprężyny Eibach pro kit z seryjnymi amorkami ? Hej , nie ma problemu dzisiaj ogarnę i się odezwę. Tak amorki seryjne 1be plus pro kit.
MaciekPL Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) 5 godzin temu, michu10 napisał: Czesc, kolego mogę mieć do Ciebie prośbę ? Jest możliwość abyś zmierzył wysokość zawieszenia tzn, odległość rantu nadkola od ziemi (Przód i tył). Rozumiem, że aktualnie sprężyny Eibach pro kit z seryjnymi amorkami ? Wrzucam tutaj może komuś się przyda. Na 19 calach i rezerwie.. niby sam środek. Bym musiał zmierzyć po zatankowaniu , ale wg mnie siedzi jak powinno. Nic lepiej wymyślić nie można, szpary po bokach koła też wyglądają fajnie. Nie jest to takie jak przy mocnej glebie że u góry schowane , a boki takie dziwaczne. Tył Przód Tutaj w piątek robiłem z boku tak wygląda to. Edytowane 9 Października 2019 przez MaciekPL 1
luty2502 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Mogłaby zejść jeszcze trochę niżej...
07_yeti Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Cudo i kurła tyle ? ciekawe kto będzie jej następca i doceni cały wkład ? pozdro ! ✌️ Edytowane 9 Października 2019 przez 07_yeti
MaciekPL Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 15 minut temu, 07_yeti napisał: Cudo i kurła tyle ? ciekawe kto będzie jej następca i doceni cały wkład ? pozdro ! ✌️ Musiała by trafić w takie ręce jak Twoje , jeszcze mam kilka punktów do zrobienia w niej , kilka.. kilkanaście bo ciągle coś nowego przychodzi do głowy. Później zobaczymy co będzie dalej. 2 godziny temu, luty2502 napisał: Mogłaby zejść jeszcze trochę niżej... Wiesz co, myślałem nad tym , miałem już klikać zamówienie na kw v3. Po takich dłuższych przemyśleniach to co jest pasuje mi najlepiej. Nie jest jakaś mega żyrafa, nie jest też niska. Tam gdzie chce wjade , nie muszę zbytnio uważać na jakieś śmieszne przeszkody. Miałam już jedno auto na gwincie i było to chyba ostatnie. Noo i znowu przy czarnym kolorze b8 na glebie wygląda mega słabo, taka linia się robi podłużna. W przypadku innych kolorów tego nie widać aż tak ,ale na czarnym dla mnie nie fajnie to wygląda.
Norbas Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 I na co Ci ten kw v3 Kasy w uj trzeba wyłożyć a z regulacji skorzystasz dwa razy zwykłe kw tez dałoby radę i myśle, ze komfort taki sam jak na 1be ewentualnie 1bv
michu10 Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 22 godziny temu, MaciekPL napisał: Wrzucam tutaj może komuś się przyda. Na 19 calach i rezerwie.. niby sam środek. Bym musiał zmierzyć po zatankowaniu , ale wg mnie siedzi jak powinno. Nic lepiej wymyślić nie można, szpary po bokach koła też wyglądają fajnie. Nie jest to takie jak przy mocnej glebie że u góry schowane , a boki takie dziwaczne. Tył Przód Tutaj w piątek robiłem z boku tak wygląda to. Dzięki wielkie za pomiary, zdecydowanie się z Tobą zgadzam, że leży tak jak powinno. U siebie na chwile obecną mam za nisko i zamierzam właśnie zmienić na taki set jak u Ciebie. Twoje auto jak koledzy wspominali klasa
MaciekPL Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 5 minut temu, 07_yeti napisał: Hyhy, dwie igiełki ? Ty mistrzu kiedyś trzeba się zgadzać jak będę w Opolu u Babci. Miałem kiedyś zobaczyć Krystiana czarnucha ale to nie moje rejony ten koniec Polski heh. Więc teraz będzie bliżej
07_yeti Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 1 minutę temu, MaciekPL napisał: Ty mistrzu kiedyś trzeba się zgadzać jak będę w Opolu u Babci. Miałem kiedyś zobaczyć Krystiana czarnucha ale to nie moje rejony ten koniec Polski heh. Więc teraz będzie bliżej No pewnie pewnie, super by było tylko daj znać - ja jestem na miejscu.
MaciekPL Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 Teraz, krystian3769 napisał: Nie pier... To zaledwie 2010 rok ? Hahaha babka ma 96lat chyba haha.
07_yeti Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 5 minut temu, MaciekPL napisał: Hahaha babka ma 96lat chyba haha. Krystian ma sobotę ???
krystian3769 Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 1 minutę temu, 07_yeti napisał: Krystian ma sobotę ??? Wszystko pod kontrolą ?
MaciekPL Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 1 minutę temu, krystian3769 napisał: Wszystko pod kontrolą ? Krystian to jeszcze po sprzedaży b8ki zapija smutki
krystian3769 Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 1 minutę temu, MaciekPL napisał: Krystian to jeszcze po sprzedaży b8ki zapija smutki Hehe Jak Ty mine znasz ?
Pomoklo Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 FFB, widzę, że kolega spod Monachium
MaciekPL Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 Teraz, Pomoklo napisał: FFB, widzę, że kolega spod Monachium Dokładnie tak co też te rejony?
Pomoklo Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Druga strona, PAF Tylko, że ja z powodu domu preferuje w b6 Piękne b8, może kiedyś się dorobię i zgłoszę się do Ciebie PS. znaczki S4 po poprzednim właścicielu Edytowane 19 Października 2019 przez Pomoklo
MaciekPL Opublikowano 19 Października 2019 Autor Opublikowano 19 Października 2019 9 minut temu, Pomoklo napisał: Druga strona, PAF Tylko, że ja z powodu domu preferuje w b6 Piękne b8, może kiedyś się dorobię i zgłoszę się do Ciebie PS. znaczki S4 po poprzednim właścicielu Co jak co ale b6 nigdy się nie znudzi, dobre auta. Sam bym takiego do rezania kupił, tyle że znając mnie z kasa bym popłynął w bawieniu się takim heh
MaciekPL Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Temat do zamknięcia, czarna ma nowych właścicieli:D mega szkoda ale będzie teraz sztos :)))
Rekomendowane odpowiedzi