Carolla Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Witam POMOCY , Potrzebuję wymienić żarówkę kierunkowskazu lewego. Jak zdjąć tą lampę poliftową ? Trzeba odkręcić śrubki i co dalej ? pociągną, wypchnąć czy coś podważyć ?
hasahad Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Siema. Ja u siebie rozkręcam śruby górne, wyciągam ja do siebie ale delikatnie żeby żadnych plastików nie połamac i teraz jak dobrze pamietam to pod kątem ja wyciągam w stronę chłodnicy i wychodzi bardzo ładnie.
hasahad Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Dodam że jak odkrecisz górne śruby torx to wyjdzie na tyle że powinieneś wymienić żarówkę kierunkowskazu
wesz82 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Jest jeszcze jedna sruba wlasnie blisko kierunku.. Odkrecasz 2 sruby od gory jedna obok kierunku z gory widac i jest otwor na dojscie. Nastepnie lekko lampe pociagniesz do zew i lampa wyskoczy z zatrzasku.
Undisclosed Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Ale przecież żarówkę kierunkowskazu w polifcie wymienia się bez demontażu całej lampy
Carolla Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 23 minuty temu, Undisclosed napisał: Ale przecież żarówkę kierunkowskazu w polifcie wymienia się bez demontażu całej lampy W jaki sposób ?
Undisclosed Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Wkładasz dłoń, przekręcasz wtyk kierunkowskazu o 90 stopni i wyciągasz gniazdo z żarówką tyłem lampy. Edytowane 2 Lutego 2018 przez Undisclosed
Rekomendowane odpowiedzi