Mefi1985 Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Dziwnie u mnie wskazuje fis temperaturę no chyba że to normalne. Mianowicie odpalam samochód jest +3.5 stopnia co się w miarę zgadza pojezdze chwilę trochę korki zaliczę itp itd temp pokazuje +14,5 może aż tyle wzrosnąć przy jeździe w korkach jak już dojadę do celu to w miarę spada spadła mi przy parkowaniu do +9 nie chciało mi się już więcej czekać. Czy wszyscy tak macie czy czujnik wali w ciula? Jeżeli tak to pytanie gdzie on i czy wymiana jego jest w miarę łatwa..
Fido Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Otwórz maskę i zerknij przed chłodnicę a na pewno znajdziesz. Polecam też lepiej przyjrzeć się swojemu autu,poczytać instrukcję obsługi, zaopatrzyć się w pdf Sam Naprawiam (za free na necie)
Mefi1985 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 Ok dzięki wielkie mam ten pdf ale zadałem te pytanie przy okazji innego bo być może wskazania są całkiem normalne
Fido Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Czujnik jest blisko chłodnicy więc przy częstym zatrzymaniu auta chłodnica ogrzewa temp. wokół czujnika.
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 kolego uzupełnij profil, a co do czujnika to ja u siebie nie zauważyłem takich anomalii nawet stojąc w krakowskich korkach, które czasami naprawdę są dość spore.
Rekomendowane odpowiedzi